Shadowgrounds til Steam

Den spirituelle etterfølgeren til Alien Breed kommer til Valve sitt digitale distribusjonssystem i mai.

Shadowgrounds er et eksplosivt skytespill der handlingen sees ovenfra. Her får opp til fire personer spille sammen på en PC, for å knuse en invasjon fra det ytre rom. Spillet har mange likheter med Team 17 sine klassiske Alien Breed-spill, og har fått god kritikk i de områdene hvor det har blitt lansert.

Skadedyrkontroll i Shadowgrounds

Shadowgrounds tillater spilleren å skreddersy våpnene sine ved hjelp av en stor mengde oppgraderinger, og disse kan fritt kombineres på en rekke dødelige måter. Utvikleren skryter også av ødeleggbare spillmiljøer, slik at resultatet av overdreven bruk av de eksplosive våpnene spillet har å by på blir slik som forventet. Alle monstrene reagerer ulikt på lys, noe spilleren må utnytte seg av.

Nå er det klart at Shadowgrounds kommer til Valve sitt digitale distribusjonssystem, Steam. Om du ønsker å kjøpe spillet over Steam, må du ut med 24,95 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 160 norske kroner. Frozenbyte forteller imidlertid at de fortsatt er fast bestemt på å få spillet lansert i vanlige butikker i de nordiske landene, men at de har hatt en del problemer med dette.

På spillets offisielle forum forteller administratoren fb_joel at det er noe fullstendig galt med spillindustrien i de nordiske landene, noe som overrasker den finske utvikleren. Skandinavia er det eneste store territoriet hvor spillet ikke har en ordentlig utgivelsesavtale, og med tanke på at markedet i Sverige, Norge og Danmark er rimelig likt det finske markedet, har utviklerne problemer med å forstå hvorfor det skal være så vanskelig å få spillet ut på dette markedet.

Siste fra forsiden