Shenmue 3 på Xbox 360?

Det britiske nettstedet Kikizo hevder at Shenmue 3 i praksis er ferdigutviklet, og at det sannsynligvis vil bli lansert på Xbox 360.

Kikizo forteller at de har snakket med høyst troverdige kilder innenfor Sega, og at disse har fortalt dem at Shenmue 3 ikke bare har vært under utvikling i en lengre periode, men at det i praksis er ferdig, og at Sega venter med å kunngjøre noe fordi de prøver å skaffe seg en avtale med Sony, Microsoft eller Nintendo som omfatter hele spillserien på en neste-generasjons konsoll.

Kilden forteller også at det er svært lite sannsynlig at spillet vil komme til dagens konsollgenerasjon, og at det i øyeblikket virker mest sannsynlig at det kommer til Xbox 360, men det utelukkes ikke at spillet kommer til flere plattformer.

I følge Kikizo sin kilde er det, ikke overraskende, AM2 som jobber med Shenmue 3. Det som kanskje er litt mer overraskende er at mannen som regnes for å være seriens skaper, Yu Suzuki, ikke har særlig mye å gjøre med det kommende spillet. Han skal imidlertid ha skrevet handlingen for hele serien for flere år siden.

Kikizo er fast bestemt på at kilden deres snakker sant, og refererer til informasjonen deres som fakta. Sega har ikke gitt noen kommentar, og det er lite sannsynlig at de vil gjøre det. Dermed er det opp til hver enkelt å bestemme om Kikizo sin informasjon er til å stole på.

Merk at det ikke er snakk om det nylig kansellerte Shenmue Online i denne artikkelen.

Siste fra forsiden