Sherlock Holmes-spill med bonusfilm

Digital Jesters har kunngjort at de vil selge Sherlock Holmes: The Silver Earring sammen med en klassisk Sherlock Holmes-film.

Det ser ut til å være en trend for tiden at spillesker kommer med mindre og mindre oppi. Vi får en CD, en tynn lefse av en manual og kanskje et registreringskort eller en liten reklame om vi er heldige. Digital Jesters ser ut til å forstå at det ikke bare er programvaren som teller når folk kjøper et dyrt spill i butikken. Tidligere ga de ut Beyond Divinity med en ekstra novelle, og nå lanserer de Sherlock Holmes: The Silver Earring med en gammel Sherlock Holmes-klassiker på DVD med i eska.

Filmen det er snakk om er Sherlock Holmes: The Secret Weapon, hvor Sherlock (spilt av Basil Rathbone) og Dr. Watson (Nigel Bruce) må finne en kidnappet vitenskapsmann som har utviklet et hemmelig våpen. Filmen er løst basert på Arthur Conan Doyle-boka "The Adventure of the Dancing Men", men foregår under andre verdenskrig.

Sherlock Holmes: The Silver Earring er et pek-og-klikk eventyrspill i klassisk stil, hvor Sherlock og Dr. Watson ufrivillig havner midt i et mordmysterium. Spillet lover mellom 20 og 30 timers gameplay og en helt ny historie som inneholder en rekke kjente karakterer fra bøkene (men som ikke vil gi noen spillere fordel av å ha lest bøkene tidligere). Sherlock Holmes: The Silver Earring lanseres i september og utvikles av Frogwares.

Siste fra forsiden