Ship Simulator 2006

Her er demoen av Ship Simulator 2006, et spill hvor du får prøve deg som sjøkaptein.

Ship Simulator 2006 gir deg kontroll over åtte forskjellige typer skip og båter, og her nevnes speedbåter, slepebåter, massive frakteskip og selveste Titanic. Det hele foregår i tre forskjellige miljøer (havnene i Rotterdam og Hamburg og de tropiske Phi Phi-øyene), og spillarealet er totalt på over 700 kvadratkilometer.

I tillegg til over 40 varierte oppdrag får vi et redigeringsverktøy som vi kan bruke til å lage våre egne utfordringer. Oppdragene involverer alt fra å redde forulykkede sjøfolk til å slepe et tankskip gjennom en smal havneinngang, og i tillegg får du mulighet til å oppleve Titanic fra passasjerenes synsvinkel.

Ship Simulator 2006 ble nylig ferdigutviklet, og skal lanseres om ikke lenge. Om du sliter med å finne det i norske butikker, kan du blant annet kjøpe det fra nettbutikken play.com, som tar forhåndsbestillinger for under tohundrelappen (inkludert frakt). Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Om du har lyst til å teste om dette maritime spillet er noe for deg, kan du nå laste ned den nylanserte demoen. Denne inneholder et oppdrag hvor du får cruise rundt i havneområdet i Rotterdam med en havnepatruljebåt. Havneområdet er fullstappet av andre båter og skip, så vær oppmerksom på hvor du kjører. Demoens installasjonsfil er på 91 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden