Ship Simulator-ekspansjon på vei

Om du spiller Ship Simulator 2006, kan du glede deg til å få hendene på seks nye skip i februar.

Lighthouse Interactive og VStep har kunngjort en ekspansjon til Ship Simulator 2006. Denne gir oss seks nye skip, inkludert et stort cruiseskip og en fiskebåt. Alle de nye skipene fungerer i de gamle miljøene, og kan bli brukes i nye oppdrag skapt av spillerne selv. Vi får sannsynligvis også flere nye oppdrag som benytter seg av disse skipene, men dette er ikke noe Lighthouse går i detalj om.

Dette er for øyeblikket all informasjonen vi har om denne ekspansjonen, som skal lanseres i februar i butikkene (til lavpris). Det er også snakk om en desemberlansering online. VStep er forøvrig i full gang med et nytt Ship Simulator-spill (som har fått det fantasifulle navnet Ship Simulator 2007), og de har nylig fortalt litt om de viktigste forbedringene vi kan se frem til.

Det nye spillet kommer med mulighet for å reise på åpent hav, mellom to havner. Her vil storm og andre værforhold simuleres, slik at det blir litt ekstra utfordrende. Spillet kommer også med mer komplekse og varierte oppdrag, animasjoner for lasting og lossing av skip, nye skip og havner, flerspillermuligheter (både fritt spill og kooperative oppdrag), og mer nøyaktige sjøkart.

Siste fra forsiden