Shrapnel kunngjør Dominions 3

Strategispillet Dominions 2: The Ascension Wars fikk svært god kritikk, og nå jobber svenske Illwinter Game Design med det tredje spillet i serien.

Dominions 3: The Awakening er et turbasert strategispill som foregår i en fantasiverden med drager, trollmenn og en haug krigerske stammer. Spillet skal etter planen være ferdig til sommeren, og kommer til PC, Mac og Linux. Pressemeldingen forteller at selv om det inneholder like mange muligheter som tidligere, har det blitt strømlinjeformet kraftig slik at det blir enklere å få tak på for nye spillere.

Detaljstyring får vi mindre av enn tidligere, slik at vi kan fokusere mer på krig enn skatter, og selvfølgelig loves vi en hel rekke nye raser (slik som de galler-inspirerte Marverni, de indisk-inspirerte Patala og de japansk-inspirerte Jomon). Spillerne kan kjempe mot 21 andre riker (enten styrt av mennesker eller datamaskinen).

Spillet gis ut av amerikanske Shrapnel Games, noe som etter alt å dømme betyr begrenset tilgjengelighet i vår del av verden, med mindre de samarbeider med en europeisk distributør. Shrapnel har forøvrig også nylig kunngjort Shady o' Grady's Rising Star, som er noe så spesielt som et rollespill hvor handlingen foregår i musikkens verden.

For mer informasjon om Dominions 3 og Rising Star, samt Shrapnels andre spill, kan du besøke nettstedet deres.

Siste fra forsiden