Si hallo til den neste Overwatch-helten – Moira

Skytespillets 26. figur ble vist frem på Blizzcon.

Den årlige Blizzcon-messen gikk av stabelen i helgen, og som vanlig stilte Blizzard opp med en rekke godbiter. Det som trolig fikk størst oppmerksomhet var kunngjøringen av «Vanilla»-servere og en ny utvidelse til World of Warcraft, men utvikleren hadde også noen Overwatch-nyheter med seg i sekken.

Moira har en mørk bakgrunnshistorie. (Video: Blizzard)

Under messens åpningsseremoni trakk Blizzard sløret av skytespillets 26. spillbare helt. Nykomlingen går under navnet Moira, og er en såkalt Support-figur.

Gir med én hånd, tar med den andre

Moira er ifølge Overwatchs nettside en klassisk gal forsker, som higer etter teknologiske fremskritt til enhver pris. I sitt arbeid har hun utviklet to sider av seg selv – en side som gir liv og en side som tar liv.

Med sin venstre hånd bruker Moira Biotic Grasp for å helbrede medspillere på nært hold, mens samme angrep med høyre hånd tapper motstandere for helse. Biotic Orb-evnen hennes har også to variasjoner, og spillere kan velge mellom å hjelpe lagkamerater eller å skade fiender.

Moira kan både hjelpe lagkamerater og knerte motspillere med sitt Ultimate-angrep.
Blizzard

Moiras Ultimate-angrep – Coalescence – kombinerer evnene hennes i én stråle. Medspillere som treffes regenererer helse, mens fiender som står i veien tar skade. I tillegg kan Moira bruke Fade for å forflytte seg raskt over korte avstander.

Blizzard har foreløpig ikke bekreftet når Moira finner veien til spillet, men basert på tidligere helteavsløringer kan vi vente å se henne om to til tre uker. Før den tid vil PC-spillere få prøve den nye helten via Overwatchs testservere, men når hun kommer dit vet vi heller ikke.

Blizzard skulle helst sluppet nytt Overwatch-innhold oftere.
Kampen mot utrivelige spillere forsinker videre utviklingen av spillet »

Siste fra forsiden