Sid Meier's Railroads!

Her er en demo av Sid Meier's Railroads!, hvor vi får prøve oss som jernbanemogul.

For mange herrens år siden skapte Sid Meier og MPS Studios en ny sjanger, ved å lage Railroad Tycoon. Her måtte spillerne bygge og drive jernbaner mellom byer og tettsteder, og frakte folk, post og varer over kartet for å tjene penger. Spillet ble en knallsuksess, men i datidens spillindustri var ikke etterfølgere like populære som de er i dag.

Det betydde at i stedet for å hoppe rett på Railroad Tycoon 2 tok Sid Meier fatt på nye prosjekter, noe de fleste i dag er svært glade for - et av dem var nemlig Sid Meier's Civilization. Over 15 år senere har Sid Meier nå vendt tilbake til transportsjangeren, og resultatet er Sid Meier's Railroads!

Som Railroad Tycoon-spillene får du i Sid Meier's Railroads! oppgave å bygge ditt eget jernbaneimperium. Det hele begynner med støyende damplokomotiver som gode, gamle Consolidation, men etter hvert som spillet utvikler seg får du tilgang til både dieseldrevne og elektriske lokomotiver.

Nå kan du selv teste om Firaxis og Sid Meier har klart å gjenskape magien fra Railroad Tycoon. I en nylansert, spillbar demo av Railroads! får vi mulighet til å spille på et lite kart (med og rundt en by som heter Towson). Vi får også en liten øvingsdel. Demoens installasjonsfil er på 266 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden