Sigil lanserer Vanguard-nettsted

Sigil Games Online, selskapet til EverQuest-veteranene Brad McQuaid og Jeff Butler, har akkurat lansert nettstedet til sitt nye prosjekt: MMORPG-spillet Vanguard: Saga of Heroes.

Vanguard: Saga of Heroes er et MMORPG-spill som foregår i en fantasiverden lik den i EverQuest og andre rollespill. Sigil Games ønsker for øyeblikket ikke å gå ut med alt for mye informasjon om spillet, men de sier at spillet vil inneholde flere revolusjonerende funksjoner. De forteller også at spillet vil inneholde en detaljert og interessant verden uten lastepauser mellom de ulike delene, et "meningsfullt" reisesystem samt et avansert system som styrer møter med monstre og liknende.

Utviklerteamet som jobber med Vanguard: Saga of Heroes har alle én ting til felles: EverQuest. Teamet har folk som har jobbet med EverQuest, EverQuest 2, ekspansjonspakkene til EverQuest, samt EverQuest Online Adventures til PS2. Hvis du liker EverQuest er det med andre ord en rimelig stor mulighet for at gameplayet i Vanguard vil appellere til deg.

Nettstedet inneholder for øyeblikket ingen skjermbilder, men en del informasjon om spillet, samt konseptbilder, et FAQ og et forum hvor du kan diskutere spillet med andre. Vi antar imidlertid at tilhengere av MMORPG-spill vil ha mye igjen for å holde øye med dette nettstedet utover våren og sommeren. Vanguard: Saga of Heroes skal utgis av Microsoft, men Sigil røper ingen ting om når denne utgivelsen kommer.

Siste fra forsiden