SimCity Samfunn offisielt

Electronic Arts har offisielt annonsert SimCity Samfunn. Spillet kommer rundt juletider i år.

Så er det offisielt. Electronic Arts kan melde om at SimCity Samfunn er under utvikling av Tilted Mill Entertainment og vil komme for salg i november i år. Med SimCity Samfunn lover EA helt nytt og revolusjonerende innhold for bybyggere.

Skjermbilde fra nyannonserte SimCity Samfunn.

– SimCity Samfunn lar spillerne skape en rekke forskjellige byer med de unike samfunnene de ønsker seg. Det er en enormt stor variasjon av byer man kan bygge fra i SimCity Samfunn, og alle sammen er så utrolig morsomme å spille, sier Rod Humble i EAs The Sims-avdeling i en pressemelding.

I SimCity Samfunn starter du med 350 ulike bygningstyper, og kombinasjonsmulighetene skal være nærmest grenseløse. Du får selvsagt mulihetene til å bygge din egen drømmeby, men nå kan du også skape kulturer og forme sosial oppførsel og miljøene i byen.

– Noen ganger kan jeg bygge en aggressiv politistat der avvikere blir tatt og sendt på forbedringsanstalter, og er klare for å arbeide igjen når de kommer tilbake. Andre ganger bygger jeg et grønt samfunn i tropene, der innbyggerne dyrker sin egen mat og setter små økologiske fotavtrykk. Med så mange muligheter å velge mellom er SimCity Samfunn det mest fleksible bybyggingsspillet noensinne, hevder Humble.

En av spillets hjørnestener er nye ressurser, såkalte sosiale energier. Måten du blander og kombinerer disse ressursene – industri, rikdom, lydighet, kunnskap, hengivenhet eller kreativitet – avgjør den sosiale energien til byen din. Dermed ditt skaperverk ta en rekke ulike utviklingsretninger, alt avhenger av din lederstil.

Les hva Tilted Mill har å si om sitt nye storprosjekt her.

Siste fra forsiden