Simon the Sorcerer 5 på vei

Flere humoristiske eventyr

Nok et spill om den unge trollmannen er under utvikling.

Det interne utviklerstudioet til den tyske utgiveren The Games Company jobber nå med et nytt PC-spill om den unge trollmannen Simon. De stod også bak det forrige spillet i serien, Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens.

Det blir flere eventyr med Simon (bildene er fra Simon the Sorcerer 4).

Denne gangen begynner spillet i en teknologisk avansert verden hvor Simon ender opp med hukommelsestap. For å få tilbake sine tapte minner begir han seg på en svært turbulent reise tilbake i tid. I løpet av eventyret vil han støtte på mange kjente fjes, såvel som nye venner og fiender.

Vi loves gåter med et innovativt design som skal gi både ferske eventyrere og folk med erfaring fra sjangeren noe å bryne seg på. Spillet skal også ha en god historie og massevis av sprø humor.

– For eventyrspilltilhengere er Simon the Sorcerer serien like kjent og kjær som de klassiske eventyrspillene til Lucasarts. Med Simon the Sorcerer vil vi ikke bare levere det fansen forventer av oss, men også overgå deres forventinger. Dette skal vi få til med innovative oppgaver og en fersk, unik spillverden, lover The Games Company-sjef Markus Malti i en pressemelding.

Spillet har fått arbeidstittelen Simon the Sorcerer 5 og har foreløpig ingen slippdato.

Siste fra forsiden