SiN 2 utgis via Steam

I et intervju med PC Gamer UK går det frem at Ritual Entertainment har inngått en avtale med Valve om å utgi SiN 2 via Steam.

Sin er skytespillet som kom litt i skyggen av Half-Life da det ble lansert i 1998. Men det hindret det ikke å bli svært godt (men litt kort), i hvert fall etter at patchene var installert. I et ferskt intervju i nyeste utgave av PC Gamer UK, forteller sjefen i Ritual Entertainment at de kommer til å utgi oppfølgeren til skytespillet SiN i flere episoder over Steam – et distribusjonssystem utviklet av Valve.

Det fremgår ikke hvor mange episoder spillet vil deles opp i, men hver episode vil vare i omtrent seks timer, og Ritual har et ønske om å slippe hver episode med 3-4 måneders mellomrom. Prisen per episode vil ligge på omlag 130 kroner, noe som ikke høres direkte avskrekkende ut for seks timers underholdning. Første episode skal slippes allerede neste vinter.

Ved bruk av Steam som distribusjonskanal, vil utviklere få en større andel av kjøpesummen direkte i lomma. Det negative er at kunden ikke får spillet med manual og DVD-cover fysisk i hånda. Det er foreløpig ikke kjent om SiN 2 vil slippes som butikkversjon når alle episodene er ute.

Ritual Entertainment har ikke gått ut med noen opplysninger om SiN 2 enda. Det eneste vi vet sålangt er at spillet vil kjøre på en modifisert versjon av Valves Source-motor. På Rituals hjemmeside har det imidlertid ligget en nedtelling i noen uker, og i dag ser du et stort tretall på forsiden. Nederst linkes det til et nettsted ved navn Legion Pharma, som i første øyekast ser helt legitimt ut. Men de som graver litt dypere finner ut at det er noe i gjære.

Vi håper og tror at det dreier seg om en offisiell kunngjøring av SiN 2 med påfølgende spillinformasjon.

Siste fra forsiden