SiN Episodes: Emergence ute nå

Den første episoden av SiN-fortsettelsen er nå lansert over Steam, og det samme er det heftige actionspillet Shadowgrounds.

SiN Episodes: Emergence er den første i en serie episodebaserte spill hvor handlingen foregår i byen Freeport, som kan sees på som en fremtidsversjon av New York, Tokyo og San Fransisco. Spilleren får igjen rollen som oberst John R. Blade, en utslitt militærhelt med ansvar for HardCops - elitestyrken som i lang tid har vært i konflikt med gigantselskapet SinTEK.

Fire år har gått siden hans første møte med Elexis Sinclare, en vakker, intelligent og fullstendig skruppelløs vitenskapskvinne som planlegger å forandre menneskerasen slik at den passer hennes forvridde visjon. Lovens lange arm har vist seg å være for kort til å stoppet henne, og nå tar Blade saken i egne hender. Sammen med en hemmelighetsfull hacker og en ung kvinnelig agent, vil han bringe Elexis og imperiet hennes til sine kne.

Nå er SiN Episodes: Emergence sluppet på Steam (butikkversjonen er utsatt til torsdag neste uke), og med på kjøpet får du hele det originale SiN (som regnes som et av skytespillsjangerens høydepunkter), samt SiN 1 Multiplayer. Prisen er på beskjedne 121 kroner hvis du kjøper over Steam (butikkversjonen koster litt mer, og er mulig å bestille for cirka 200 kroner fra populære nettbutikker).

Shadowgrounds

Mer informasjon om den første SiN-episoden finner du på det offisielle nettstedet. Du må ha installert Valve sitt Steam-system for å kunne kjøpe spillet. Et annet spill som nylig ble gitt ut over Steam er Shadowgrounds, et heftig actionspill i ekte Alien Breed-stil. Dette spillet koster litt mer (cirka 150 kroner), men om du bestiller før 12. mai får du 20 prosent rabatt.

Mer informasjon om Shadowgounds finner du på spillets offisielle nettsted. SiN Episodes-nettstedet er selvsagt stedet å gå for informasjon om SiN Episode: Emergence, mens Steam-nettstedet tilbyr informasjon om begge spillene og alle de andre du kan kjøpe over Valve sitt digitale distribusjonssystem.

Siste fra forsiden