Singularity må vike for hype-gigant

Du må nok vente litt til før du får leke deg med tiden.

Singularity har lenge vært bekreftet med utslippsdato sent i år. Nå viser det seg at spillets utgiver, Activision, ikke vil at spillet skal konkurrere mot en annen Activision-tittel, Modern Warfare 2.

- All den oppmerksomheten Infinity Wards Modern Warfare 2 fikk på E3 overgikk våre forventninger. Vi har derfor bestemt oss for å flytte Ravens actiontittel, Singularity, fra 2009 til første kvartal 2010, sa Activision i en pressemelding.

- Vi tror det er en større mulighet for å etablere det nye, grensesprengende actionspillet som en må-ha tittel i første kvartal 2010, og dermed rydde veien slik at Modern Warfare 2 kan dominere salgsperioden før jul, la de til.

Om det er et smart trekk vil tiden vise.

Singularity utvikles av Raven Software, og er en førstepersons-skyter der du kan manipulere tiden på flere forskjellige måter, det være seg å skru tiden fremover for å få en lås til å ruste, eller skru den tilbake for å bringe en bro tilbake til brukbar stand. Det skal også være mulig å åpne vinduer til andre tidsperioder, og derfra skal du kunne hente ut gjenstander for å løse de gåtene som måtte oppstå.

Bildet på toppen er en sammensetting av flere bilder som viser samme sted, til forskjellig tid.

(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden