Sins of a Solar Empire til Europa

Strategisuksess får butikklansering

Snart kan europeiske gamere kjøpe det heftige strategispillet Sins of a Solar Empire i butikkene.

Tyske Kalypso Media har kunngjort at de vil stå for den europeiske butikkutgivelsen av Stardocks strategisuksess, Sins of a Solar Empire. Spillet har allerede klatret til topps på de amerikanske salgslistene, og i mai står Europa for tur.

Store romslag i Sins of a Solar Empire.

Kalypso forteller at den europeiske boksen vil inneholde en omfattende manual og en plakat med spillets teknologitre. Dessuten får vi seks helt nye galakser å spille i.

Sins of a Solar Empire er et romstrategispill i 4X-sjangeren. I motsetning til de fleste andre spill i sjangeren, foregår handlingen i Sins of a Solar Empire i sanntid.

Ellers er det grunnleggende konseptet det samme: Du må kolonisere verdensrommet, drive forskning og produsere militærenheter, som du bruker mot andre romfarende raser.

Handlingen i Sins of a Solar Empire finner sted i store solsystemer, fulle av planeter og asteroider. Rundt hver planet og koloniserbare asteroide er det et område hvor du kan bygge ulike strukturer, og det er også her du kan kontrollere romskipene dine direkte.

Mer informasjon om Sins of a Solar Empire kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden