Telenorligaen

Siste sjanse for å melde seg på vårsesongen av Telenorligaen

Påmeldingsfristen går ut søndag.

Riot/Blizzard/Valve/Gamer.no

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 400 000 kroner i rene pengepremier i 2016.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill for de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Regjerende seriemestre i de ulike spillene:

Counter-Strike:London Conspiracy

League of Legends:Oslo Lions

Hearthstone:Fredrik «Selkr» Lindh

StarCraft:Jens «Snute» Waller Aasgaard

Rekordmange lag har meldt seg på Telenorligaens vårsesong. På turneringssidene kan man telle 420 Counter-Strike-lag, 100 League of Legends-lag, og bak der kommer 300 Hearthstone-spillere og 51 StarCraft-spillere.

Totalt er det ventet over 3000 spillere denne sesongen av Norges desidert største e-sportsatsing.

Men det er ikke for sent å bli med på moroa. Det er helt gratis å delta, og dersom du eller din vennegjeng har sittet på gjerdet kan du fortsatt melde deg på. Fristen går ut ved midnatt søndag 31. januar.

Her er lenkene til de ulike påmeldingene:

Årets to sesonger av Telenorligaen skilter med totalt 400 000 kroner i premiepotten for lag og spillere på øverste nivå. Dette er en dobling av pengepotten fra i fjor.

Nytt for året er blant annet et helt nytt ligasystem for solospillerne av Hearthstone og StarCraft. Den nye modellen er basert på «Swiss»-formatet, og skal motivere deltakerne på en bedre måte enn før.

I tillegg er det opprettet to nye lagbaserte ligaer, slik at man kan finne ut hvilken norsk klubb som har de beste StarCraft- og Hearthstone-spillerne i stallen. Klubbene som deltar i første sesong av Team League har kvalifisert seg gjennom en turnering tidligere i vinter.

Terminlisten er allerede annonsert, og selve kampoppsettet kommer senest tirsdag.

Leter du etter et lag å spille med? Prøv vårt Spillermarked »

Siste fra forsiden