Sjekk de nye Titanfall-områdene du snart kan boltre deg i

Video viser de nye banene fra spillets første utvidelsespakke.

Swampland byr på høye trær å leke seg i.
Respawn Entertainment

Respawn Entertainments hektiske skytefest Titanfall har slått an blant både anmeldere og publikum, og ble belønnet med den upåklagelige karakteren 9 av 10 av vår anmelder, som kalte verket «et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff».

Like fullt skal snart den første utvidelsespakke til spillet slippes, kalt «Expedition», som består av tre nye områder. Nå har Respawn sluppet en liten videosnutt for å presentere de nye lekegrindene.

De nye banene heter Swampland, Runoff og Wargames. Den første banen er som navnet antyder et sumpdominert område med digre trær som byr på mye vertikal kampdynamikk og mange dekningsmuligheter.

Wargames skilter med gjennomsiktige korridorer.

Gjennomsiktige korridorer

Runoff beskrives som en relativt kompleks og kompakt industriell slagmark med mange forskjellige nivåer, og som visstnok kan by på en del krevende situasjoner for spesielt robotene.

Wargames er på sin side en kamparena med et futuristisk utseende so mligner på opplæringsbanene til Titanfall. Denne særpreges blant annet av trange og gjennomsiktige korridorer som spillerne kan utnytte på ulike taktiske og strategiske måter.

Titanfall: Expedition har ennå ikke fått en spesifikk lanseringsdato, men vil bli tilgjengelig i løpet av mai til Xbox One og Windows. Xbox 360-versjonen skal slippes i juni. Videoen av de tre nye banene kan du se under.

Titanfall har solgt som hakka møkk siden lansering: Dette gir produsenten imidlertid blaffen i »

Siste fra forsiden