Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 18

Sjekk hva du kan vinne i dagens luke

Vi fortsetter å dele ut premier fra gavesekken helt frem til Julaften.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Dagens luke består av PlayStation 3-spillet Kingdom Hearts 2.5 ReMIX, samt PC-spillene Lara Croft and the Temple of Osiris og Dark Souls II.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX. (Skjermbilde: Square Enix)
Lara Croft And The Temple Of Osiris. (Skjermbilde: Square Enix)
Dark Souls II. (Skjermbilde. Bandai Namco)

Kingdom Hearts 2.5 ReMIX inneholder tre spill: En HD-utgave av PlayStation 2-spillet Kingdom Hearts II: Final Mix, PSP-spillet Kingdom Hearts: Birth By Sleep og oppussede utgaver av filmsekvenser fra mobil- og Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: Re: Coded. Spillene i pakken er bygd på de japanske utgavene som aldri kom til Europa, men har også ekstramateriale som bygger ut opplevelsen.

I det isometriske samarbeidseventyret Lara Croft Temple of Osiris kan du utforske egyptiske templer med tre venner og redde verden fra ondskapen. Spilleren kan vente seg en blanding av action og praktiske utfordringer som krever at alle samarbeider for å komme seg videre.

Gold Edition av spillet byr blant annet på en Lara Croft-figur, en kunstbok, et kart over spillverdenen og sesongkort som gir tilgang på alle tilleggspakker. I tillegg til selve spillet, selvsagt.

Utfordrende Dark Souls II er hyllet som et av årets aller beste spill, og PC-versjonen vi gir bort i dag regnes som den ultimate. Dette er spillet for den som gladelig tar i mot pryl om igjen og om igjen, så lenge det finnes et håp om å vinne til slutt. Spillet ble lønnet med full pott i vår anmeldelse.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Dark Souls II
Windows
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
PlayStation 3
Lara Croft And The Temple Of Osiris
Windows
Julekalender Dark Souls Lara Croft Tomb Raider

Les også

Siste fra forsiden