Sjørøvereventyr til Wii

Arr! Capcom har kunngjort et eventyrspill for Wii, hvor vi må jakte på den legendariske skatten til piraten Barbaros.

Pek-og-klikk-eventyr har alltid hatt litt vanskeligheter på konsoll, da peking og klikking stort sett fungerer best med mus. Det er nok fortsatt tilfelle, men den unike Wii-kontrolleren burde være mye mer egnet til eventyrspill enn vanlige håndkontrollere. Vi har allerede sett hvordan stylusen har gjort sjangeren populær på DS, og nå er kanskje det samme i ferd med å skje på Wii.

Eksempel på bruk av Wii-kontrolleren

Capcom har nemlig kunngjort et eventyrspill som har fått den midlertidige tittelen Project Treasure Island Z. Her må vi jakte på skatten til piraten Barbaros, som i følge legendene er skjult på ei mystisk øy. Du spiler en ung pirat som heter Zach, som er i ferd med å utforske øya i det han plutselig treffer på en snakkende hodeskalle som viser seg å ha tilhørt Barbaros selv.

Det hviler naturligvis en forbannelse over hodeskallen og stakkars Barbaros, og hvis du hjelper ham å kvitte seg med denne, vil han hjelpe deg å finne den legendariske skatten hans. Dette involverer å utforske en mengde spennende miljøer fulle av gåter, som må løses med logisk tenking og manipulering av omgivelsene ved hjelp av Wii-kontrolleren.

Capcom forteller at de håper å lansere Project Treasure Island Z til høsten. Spillet kommer kun til Wii.

Siste fra forsiden