Sjøslag blir gratis

Sjøslag blir gratis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er aldri lett for et massivt onlinespill å etablere seg, ikke når en viss gigant tilsynelatende snapper opp alle kundene. Pirates of the Burning Sea, antakelig det mest gjennomførte sjørøver-spillet av denne typen, ble godt mottatt da det ble lansert. Spillet fikk spesielt skryt for sjøslagene, i tillegg til den gjennomførte spilløkonomien.

Likevel lagde spillet aldri de helt store bølgene i sjangeren. Nå er det klart at spillet blir gratis å spille. Inntektene vil fremover komme fra såkalte mikrotransaksjoner i spillets interne butikk, hvor man bruke ekte penger for å kjøpe alt fra skip til helsedrikker og nye oppdrag.

De som vil kan fortsette å abonnere for den samme prisen som før, og de som betaler månedlig vil etter alt å dømme få betraktelige fordeler og rabatter i spillet. Forskjellen mellom gratis- og betalingsversjonen utdypes videre på spillets hjemmeside.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Førsteinntrykk: Pirates of the Burning Sea
Les også: Saruman blir neste hinder
Les også: Klossene seiler på de syv hav


Pirates of the Burning Sea

Windows
Slippdato: 22. januar 2008
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Flying Labs
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen