Saruman blir neste hinder

Saruman blir neste hinder

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den neste store utvidelsespakken til Lord of the Rings Online er annonsert. Høsten 2011 går turen til Isengard, hjemtraktene til den korrumperte trollmannen Saruman. Spillerne fortsetter reisen mot Mordor, men den hvite trollmannen og hans undersåtter søker å stikke kjepper i hjulene for heltene.

Utvidelsen, som har fått navnet Rise of Isengard, vil tilby spillerne nye omgivelser å boltre seg i, blant annet det legendariske tårnet Orthanc. Nivågrensen vil bli hevet til nivå 70, og dette vil åpne opp for nye ferdigheter, egenskaper og klasseoppdrag.

Vi loves også at Monster Play-delen av spillet vil bli kraftig forbedret. Et nytt område hvor spillerne kan kjempe for eller mot de onde krefter er annonsert. Det vil også bli gjort forandringer i spillernes monster-ferdigheter, og denne modusen vil bli gjort tilgjengelig for alle spillere.

Det kan se ut til at utvidelsen kun vil bli tilgjengelig ved digital nedlasting og det er foreløpig ikke forespeilet noen pris. Dato er heller ikke nærmere fastslått enn høsten 2011.

(Kilde: pressemelding)

The Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood

Windows
Slippdato: 4. desember 2009
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Turbine Entertainment
Utgiver: Codemasters

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen