Klossene seiler på de syv hav

Klossene seiler på de syv hav

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De fleste av oss har lekt med lego på et eller annet tidspunkt i livet, og sjansen er stor for at det da var legopirater med i bildet. Til neste år kan denne gleden gjenoppleves, siden Disney Interactive og Traveler's Tales nå har annonsert Lego: Pirates of the Caribbean.

Spillet kommer i mai 2011, og sammenfaller med utgivelsen av den nye filmen Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Spillet ser ut til å følge samme oppskrift som for eksempel Lego: Starwars og Lego: Indiana Jones. Utviklerne lover at spilleren vil få gjennoppleve de minneverdige scenene fra alle filmene i serien, inkludert den nye, etterhvert så kjente humoristiske legostilen.

Spillet vil ha sammarbeidsmodus for to spillere og du vil kunne spille som Jack Sparrow, og alle de andre kjente karakterene fra Disneys piratunivers. Spillet vil ha over 20 nivåer og mer enn 70 spillbare karakterer. Lego: Pirates of the Caribbean vil bli å finne på PC, Xbox 360, Playstation 3, PSP, Wii og DS. Vi gleder oss, gjør du?

(Kilde: pressemelding)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen