Drep en Ewok

Drep en Ewok

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den første nedlastbare innholdspakken til The Force Unleashed II tar deg meg til den jungelbevokste månen Endor. Her holder de søte Ewokene til, og ja, du kan drepe dem.

Det er i et intervju med IGN at spillets produsent, Gio Corsi, letter på sløret om det kommende tilleggseventyret. Handlingen på Endor er satt til samme tid som under filmen Return of the Jedi og det er jo her det avgjørende slaget i borgerkrigen mellom alliansen og imperiet står. Kan det være at Starkiller blir gitt en avgjørende rolle i utfallet av dette slaget?

Gio Corsi lover at spilleren vil bli stilt ovenfor et "hva om"-scenario, men tilleggspakken legger opp til at du valgte den onde stien i spillet. Forklaringen på dette er kort sagt at utviklerne synes dette var den mest spennende stien å utforske. Starkiller vil ha de samme egenskapene som han hadde i The Force Unleashed II og lengden på det nye eventyret sammenliknes med Hoth-eventyret fra det første spillet.

Den nedlastbare pakken byr på nye achievements som "Sith kicker achievement" og skal være tilgjengelig senere i år. Ingen pris er foreløpig offentligjort.

The Force Unleashed II

The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II [PC]

The Force Unleashed II

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen