EA gir småutviklerne en sjanse

EA gir småutviklerne en sjanse

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

EA Partners-ordningen, hvor EA publiserer spill laget av uavhengige utviklere, har gitt oss populære indie-titler som Deathspank og Shank. EA fortsetter satsingen på små studioer og har nå kunngjort tre nye titler som skal lanseres digitalt til neste år.

Fancy Pants Adventures, Warp og Gatling Gears er navnene på de tre spillene EA har inngått avtale om å gi ut til konsoll og PC. Førstnevnte blir en videreutvikling av det populære Flash-spillet som hittil er blitt spilt over 100 millioner ganger.

Bråkete action i Gatling Gears
Bråkete action i Gatling Gears

Fancy Pants Adventures er utviklet av amerikanske Armor Games og er et sideskrollende plattformspill med en enkel, håndtegnet grafikk. Spillet slippes til Xbox Live Arcade og PSN til våren 2011.

Warp foreligger det ikke så mye informasjon om ennå, annet enn at det blir et action-snikespill i sci-fi-omgivelser med en helt spesiell visuell stil. Spillet utvikles av Montreal-baserte Trapdoor og lanseres på Xbox Live Arcade, PSN og PC i løpet av sommeren 2011.

Gatling Gears er et actionfylt skytespill i ovenfra-ned-perspektiv som lages av Vanguard Games, som er et studio opprettet av grunnleggerne av Killzone-utvikleren Guerrilla. Spillet slippes på Xbox Live Arcade, PSN og PC utpå våren 2011.

Les også: Kan APB reise seg fra graven?
Les også: En uke igjen til Hot Pursuit
Les også: Opplev Mass Effect på nytt

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen