En uke igjen til Hot Pursuit

En uke igjen til Hot Pursuit

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Demoen til Need for Speed: Hot Pursuit ble lastet ned over to millioner ganger i løpet av to uker, skal man tro tallene fra Electronic Arts. Demoen var tilgjengelig i en begrenset periode via XBLA og PSN, men er dessverre fjernet igjen nå som lanseringsdatoen nærmer seg.

Hot Pursuit er det fjortende spillet i Need for Speed-franchisen, og utvikles av britiske Criterion, mest kjent for Burnout-serien. Need for Speed: Hot Pursuit blir tilgjengelig på Xbox 360, Playstation 3, PC og Iphone, og Wii. Wii-utgaven er utviklet av Exient Entertainment, som også har base i England.

I tillegg til den vanlige utgaven av spillet skal det også dukke opp en samleutgave med bonusmateriale i begrenset opplag. Ekstrainnholdet inkluderer to nye biler: Alfa Romeo 8C Competizione og Ford Shelby GT500, samt fire biler til som kan låses opp underveis.

Tallene lover godt for EA, og Hot Pursuit er seriens største suksess på demofronten så langt. Det gjenstår å se om demoen har gitt mersmak når spillet lanseres i USA 16. november. Den skandinaviske slippdatoen er 18. november, så vi må pent smøre oss med tålmodighet litt til.

Hvis du ikke fikk testet demoen kan du stadig lese sniktitten vår mens du venter.

(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen