Counter-Strike: GO / ESL One Cologne

SK Gaming gjorde rent bord i Köln

Det brasilianske laget gikk ubeseiret gjennom turneringen.

De brasilianske superstjernene i SK Gaming
Helena Kristiansson/ESL

Etter en spennende halvdel på første kart med stillingen 8 - 7 i brasiliansk favør, bestemte SK Gaming seg for å skru opp et ekstra gir. Amerikanske Team Liquid klarte ikke å følge etter og med åtte strake rundeseire i andre halvdel tok brasilianerne det første kartet. Heller ikke på andre kart klarte Team Liquid å følge brasilianernes tempo, og SK Gaming dro fra på overbevisende måte.

Les også: Nordmann herjet mot CLG »

RESULTATER: ESL ONE COLOGNE

Vis mer

1. SK Gaming

2. Team Liquid

3. - 4. Virtus.Pro

3. - 4. Fnatic

5. - 8. Natus Vincere

5. - 8. Gambit Gaming

5. - 8. Astralis Denmark

5. - 8. FlipSide Tactics

9. - 12. Ninjas in Pyjamas

9. - 12. Team Digintas

9. - 12. FaZe Clan

9. - 12. mousesports

13. - 16. Counter Logic Gaming

13. - 16. OpTic Gaming

Les også
Riddle-spiller: – Ingenting vi gjorde fungerte

13. - 16. G2 Esports

13. - 16. Team EnVy

Med seier i ESL Cologne kan brasilianerne notere seg to strake seire i major-turneringer og samtidig vise verden hvorfor de blir sett på som verdens beste Counter-Strike-lag. I tillegg til å forsvare major-tittelen, reiser laget hjem med nesten 4.5 millioner kroner.

Ubeseiret gjennom turneringen

SK Gaming hadde på ingen måte en lett vei til sluttspillet, da de endte opp i dødens gruppe med tidligere major-vinnere Fnatic, det franske stjernelaget G2 og FaZe Clan, hvor nordmennene Håvard «rain» Nygaard og Joakim «jkaem» Myrbostad spiller. Verken nordmennene i FaZe Clan eller Ruben «RUBINO» Villarroel i Team Dignitas kvalifiserte seg til sluttspillet.

Til tross for en hard gruppe, viste brasilianerne ingen nåde da de seiret mot G2 i første runde og FaZe Clan i andre runde. I sluttspillet møtte de FlipSide Tactics og Virtus.Pro, men ingen av motstanderne kunne måle krefter mot brasilianerne. Etter en overbevisende finale, så endte laget med kun tap på ett kart gjennom hele turneringen.

Opptak av finalen kan du se under:

Siste fra forsiden