Sluttspillet i Telialigaen - League of Legends

– Skal bli vanskelig for Fact å forutse utfallet både i valgfasen og i spillet

Omid «Touch» Rosander og Nordavind er selvsikre før finalen mot Fact Revolution lørdag.

Omid «Touch» Rosander klar for sin fjerde finale.
Eivind Von Døhlen/Good Game

I en tidligere artikkel fortalte Joachim «Accziz» Torsvik oss at sesongen ikke var en suksess før han og laget stakk av med tittelen. Nå har de muligheten til å ta seieren og gi Nordavind sitt andre finale-tap på rad under sluttspillet i Telialigaen på Meet Ullevaal lørdag. Torsvik forteller at de forventet å møte Nordavind i finalen.

– Ettersom vi møtte Celestial i semifinalen var det egentlig forventet at vi skulle møte Nordavind i finalen. De tapte overraskende nok nesten mot Riddle, siden vi forventet at de skulle vinne overlegent.

LES OGSÅ: – Jeg gleder meg til min fjerde finale på rad

Like før sluttspillet ble det kjent at TV 2 har skaffet seg rettighetene til å sende sluttspillet i Telialigaen, dermed blir alle sendingene å finne på TV 2 Sumo.

Se finalen mellom Fact Revolution og Nordavind på TV 2 Sumo lørdag klokken 17:30 »

– Vi er bestemte på å skaffe oss en seier

Joachim «Accziz» Torsvik er klar for å skaffe Fact sin andre tittel
Fact Revolution

To år siden nå til høsten, spilte Fact i finalen og vant Telialigaen. Torsvik spilte også for Fact den gangen, og sier at konkurransen har blitt hardere siden den gang.

– Konkurransen er garantert blitt høyere enn da vi vant finalen for to år siden. Men samtidig er også Fact blitt et sterkere lag en det vi var, nevner Torsvik før han fortsetter.

– Vi har spilt og øvd mye mer i det siste for å være klare til å møte Nordavind, og vi er bestemte på å skaffe oss en seier.

DISSE SPILLER FOR FACT

Vis mer

Jannik «SyRaX» Born (Top)
Henrik «Waldan» Bratlie (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
Joachim «Accziz» Torsvik (Support)

Torsvik har som nevnt tidligere spilt for Fact i to år i strekk nå, så på spørsmål om hvorfor han har holdt seg i Fact så lenge, nevner han at laget alltid stiller sterkt, så det har ikke vært noe behov for et skifte.

– Jeg har ikke hatt noen grunn til å spille for noen andre lag. Jeg vet at jeg alltid kan få spille med et sterkt lag som kan vinne Telialigaen sammen med Fact, og det er det eneste jeg bryr meg om.

LES OGSÅ: Celestial stakk av med den siste semifinaleplassen etter tiebreak-kamp

Les også
Rykte: Nytt norsk superlag i emning – 777 sikrer seg «Trax» og «SLY»

– Det skal bli vanskelig for Fact

Omid «Touch» Rosander klar for sin fjerde finale på rad
Eivind von Døhlen/Gamer.no

For fjerde gang på rad har Nordavind reservert en plass oppe på scenen, hvor de skal få konkurrere om tittelen. Nordavind har slått Fact ut av sluttspillet i to av de tre tidligere sluttspill, og er komfortable på at de har fått trent nok slik at de skal klare det igjen, sier Omid «Touch» Rosander.

– Frem mot finalen har vi trent som vanlig. Vi har fått innøvd mange ulike og unike spillestiler som vi kommer til å få vise dere, og vi har 3 «laners» vi kan «flex-picke» mellom, så det skal bli vanskelig for Fact å forutse utfallet både i valgfasen og i spillet.

LES OGSÅ: – Vi må reflektere og lære av feilene våre

Videre forteller Rosander om hvordan han har oppfattet arrangementets utvikling i løpet tiden han har tilbrakt som spiller på scenen.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Bor «Kektz» Jersan (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

– Arrangementet er definitivt bedre nå enn det var i Lillehammer, men er fremdeles småting arrangøren kan jobbe med for å få det perfekt, League of Legends-relatert. Men det at det er i Oslo og mer sentralt gjør det mer publikumsvennlig for alle, og plassen er mye bedre enn tidligere.

Videre har mid-laneren til Nordavind, Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen, vært i Vienna i Østerrike og spilt for et annet lag. Der vant Eriksen sammen med laget finalen, og har kanskje derfor også gått glipp av mye forberedelser sammen med laget frem mot finalen. På spørsmål om dette, svarer Rosander at han bare er glad på lagkameratens vegne.

– Vanskelig og si om det påvirker oss. Det har ikke hindret oss så mye og jeg er bare glad på hans vegne. Bare bra for han at han kan få mer sceneerfaring og et annet miljø som kan sette ting i litt perspektiv.

Siste fra forsiden