Nordic Warthogs deltar i King of Nordic / Counter-Strike: GO

Skal sette pengene på sparekonto om de vinner

Philip «Philip» Løseth og Nordic Warthogs er ukens deltaker i King of Nordic.

Valve, Tor-Steinar Nastad Tangedal / Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC:

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill.

Fredag kveld er det nok en gang klart for King of Nordic, og denne gangen er det episode fem av sesong seks. For første gang denne sesongen skal et norsk førstedivisjonslag ut i kamp mot resten av Norden etter at Nordic Warthogs slo alle i den norske kvalifiseringen. Ingen norske lag har triumfert i sluttspillet enda denne sesongen, mens den regjerende kongen Sverige har vunnet to uker på rad.

Skal sette pengene inn på sparekonto

DETTE ER NORDIC WARTHOGS:

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Jasmeet «RoSeY» Gill
Christian «kSwitch» Lorange
Sindre «Grande» Grande
Haakon «Radifaction» Tholo

Nordic Warthogs er ukens representant, og har egentlig ikke forberedt seg særlig til sluttspillet. Lagkaptein Philip «Philip» Løseth ser på turneringen som et tillegg til Telenorligaen.

– Vi deltar i King of Nordic som et tillegg til de andre ligaene vi deltar i. Vi har ikke gjort noen direkte forberedelser til sluttspillet annet enn at vi spiller vårt eget spill, som vi ellers gjør. Føler det kan være ganske tilfeldig sluttresultat på grunn av pizzahjulet (tilfeldig valg av kart, red. adm.), men vi spiller på vår sterke treffsikkerhet og samspill, så får vi håpe det holder helt til finalen, sier Løseth.

Før sluttspillet har ikke laget sett så mye på motstanderne, siden de har hatt andre kamper og turneringer å fokusert på.

Lagkaptein Philip «Philip» Løseth må nok belage seg på å bruke sittestillingen «tryhard» for å vinne sluttspillet.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Vi har ikke brukt noe energi på å finne ut hvem motstanderen er eller hvem som blir tøffest. Vi har bare hatt ESEA-kampene våre i fokus, så da har vi lagt inn så mye trening som mulig i de kartene som går denne uken. Grunnen til dette var at vi måtte gjøre endringer på LAN vi deltok på i ferien, sier Løseth.

– Hvilke endringer?

– Vi måtte flytte to-tre kamper, så da ble det litt mye på en gang, mener Løseth.

Hvis laget vinner mot de andre nasjonene, stikker de av med en slump penger. Løseth er klar på hva disse pengene skal gå til.

– Det blir nok satt inn på sparekontoen, det blir den første utbetalingen laget mottar. Vi kommer alltid til å gå for seier, som lag er vi jo ubeseiret. Har bare tapt 1 kart mot Norse, men selve kampen endte med uavgjort, avslutter Løseth.

Gamer.no i samarbeid med ESEN og MSI

Les også
«Sly» og «Trax» forlater Apeks Rebels

I samarbeid med ESEN og MSI arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4400 kroner, og vinner man tre uker på rad får man en jackpot på omlag 18 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:00 fredag 10. mars.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden