Qpad King of Nordic / Counter-Strike: GO

Skandinaviske lag skal kjempe om å være kongen på haugen

Qpad lanserer Counter-Strike-turnering på tvers av landegrensene.

Valve

Tirsdag 28. april starter Qpad King of Nordic. Dette er en ny turnering der Counter-Strike: Global Offensive-lag fra Norge, Sverige, Danmark of Finland kjemper om å være best i Skandinavia.

Turneringen spilles i et format som kalles «King of the Hill» – eller kongen på haugen. Det innebærer at fire lag i første kjemper på lik linje om å bli kongen. Da blir det tradisjonelt oppsett med semifinaler og en finale til vinneren er kåret.

I uke to starter kongen på haugen-formatet. Her vil tre nasjoner bli seedet etter første ukes prestasjoner. Tredje og fjerde-seed møter hverandre først, mens vinneren av den kampen går videre og møter andre-seed. Vinneren av denne kampen går da videre og skal kjempe mot forrige ukes konge om å overta tronen.

Mikael «ultra» Andersen og Agent slåss om å være det første laget som skal kjempe for Norges stolthet.

Turneringen vil foregå over tolv uker, med én vinner hver uke som automatisk går til neste ukes finale for å forsvare tittelen som konge. Vinnerlaget av hver ukes finalekamp får med seg omlag 4000 kroner, og diverse spillutstyr levert av Qpad.

Disse lagene kjemper om å delta i første runde av Qpad King of the Hill:

Vis mer

LGB eSports
AGENT
Temp.no
Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb

Det norske e-sportnettstedet Gamermag.no har fått ansvar for finne hvilket lag som skal representere fedrelandet når hovedturneringen starter. På grunn av kort tidsfrist spilles det en minikvalifisering mellom fire av Norges beste lag torsdag 23. april.

De neste ukene vil det holdes nye og mer omfattende norske kvalifiseringer, med mindre det norske laget vinner. Da kan de slappe av på tronen til de blir utfordret av et av våre naboland i finalen uka etter.

Den norske kvalifiseringen spilles i et best-av-tre-format med enkeltutslag. Semifinalene starter klokken 18:00 torsdag kveld, mens finalen starter klokken 22:00. Du kan følge oppgjørene her:

Watch live video from GamermagTV on www.twitch.tv

Siste fra forsiden