Skjermbilder fra Age of Empires III

Nå har Microsoft offisielt kunngjort Age of Empires III, og har samtidig lansert noen skjermbilder. Og hvilke skjermbilder!

Vi begynner å bli vant med at spillselskaper forteller hvor utrolig fantastisk grafikkkmotoren deres er, og vi har lært oss å ikke bry oss så mye med det når de forteller at akkurat deres spill vil komme med mye bedre grafikk enn omtrent alt annet på markedet. Jada, sier vi, det blir sikkert veldig pent. Det samme tenkte vi om Age of Empires III. Når alt kommer til alt, er det nok bare en oppgradering av Age of Mythology-motoren, med noen fancy DirectX 9-effekter. Tenkte vi.

Men nå som vi har 17 skjermbilder fra spillet å vise frem, tenker vi ikke så mye lenger. Vi er egentlig mest opptatt med å måpe og stirre. For Age of Empires III ser virkelig bedre ut enn alt annet i sjangeren. Ikke bare det; det er vanskelig å se for seg noe annet spill på markedet som ser like godt ut. Men vi har egentlig snakket nok. Her er bildene. Skriv dem ut på fotopapir og heng dem på veggen – de er faktisk så bra.

Siste fra forsiden