Skjermbilder fra Just Cause 4 og Assassin's Creed Odyssey har lekket

Det er aldri en E3-messe uten at det skjer feil og noen ting kommer ut litt for tidlig.

Gematsu

Nettstedet Gematsu har fått tak i de første skjermbildene fra Just Cause 4 og det neste Assassin's Creed-spillet. Bildene har nemlig ligget åpne på serverne til det tyske nettstedet GamePro.de som antageligvis har fått dem tidlig som hjelp til dekningen av spillene under E3. Istedet har de nå blitt spredd for alle vinder. Du kan se resten av bildene i bildekarusellen nederst.

Mye å se frem til

Odyssey virker mer fargerikt enn Origins.
Gematsu, Ubisoft

Assassin's Creed Odyssey har vi allerede visst om i snart to uker, også at det nok vil foregå i antikkens Hellas. Dette er likevel første gang vi ser noe fra selve spillet.

I samsvar med ryktene som har svirret rundt det, virker det som om det vil bygge videre på grunnlaget til Assassin's Creed Origins. Mer om spillet har Ubisoft allerede lovet oss på sin konferanse klokken 22:00 på mandag 11. juni.

Just Cause 4
Gematsu, Square Enix

Just Cause 4 er på den andre siden ikke engang bekreftet ennå. At spillet eksisterer er likevel kjent som følge av en reklame på Steam som viste seg litt for tidlig.

I skjermbildene ser vi mer av de fargerike åpne verdenene og den elleville, kaotiske actionen svenskene i Avalanche Studios er kjent for. Vi får antageligvis høre mer om spillet på utgiver Square Enix' pressekonferanse klokken 19:00 mandag 11. juni. En oversikt over alle konferanser finner du her.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden