Jepp, Just Cause 4 er på vei

En lekket reklamekampanje på Steam bekrefter at spillet er under utvikling.

At Just Cause 4 er noe som faktisk finnes fikk vi et hint om allerede i mai. Wallmart presterte å lekke det og en bunch spilltitler, men som alltid i spillbransjen må man ta det meste med en klype salt.

Se her, ja!
Wario64, Twitter

Vel, er det liten tvil om at spillet eksisterer. Tidlig fredag presterte nemlig noen i Steam-økosystemet å legge ut Just Cause 4 som et kommende spill, med konseptkunst som du kan se til høyre. Kotaku og Twitter-legenden Wario64 var kjappe med å plukke opp blunderen. Vi tipper vedkommende har en litt kjipere dag enn oss.

Antageligvis får vi høre mer om akkurat hva Just Cause 4 er under Square Enix' presentasjon på mandag. Og antageligvis er det svenske Avalanche Studios som står bak spillet, siden de har laget samtlige av de tre forgjengerne.

Avalanche Studios er for øvrig travelt opptatt med to andre spill – Rage 2 og Generation Zero – så de har nok å henge fingrene i. At de nylig fikk en ny eier i Nordisk Film, som punget ut 850 millioner kroner for spillutvikleren, er nok også betryggende.

Avalanche sto bak både Mad Max fra 2015 og Just Cause-serien. Just Cause er viden kjent for galskap og overdådige eksplosjoner, mens Mad Max leverte herlig action i en brutal postapokalyptisk verden.

LES OGSÅ: Her er tidspunktene for årets E3-konferanser »

Siste fra forsiden