Skjermbilder fra Runaway 2

I stedet for en offisiell kunngjørelse har Pendulo Studios gitt ut tre skjermbilder av Runaway 2, som beviser at etterfølgeren til det populære eventyrspillet Runaway er på god vei.

Runaway var et av fjorårets bedre eventyrspill, og nøt rimelig god kritikk verden over. Omtalen hos Gamer.no beskrev spillet som en fornøyelig opplevelse med artige og velbalanserte gåter og flott grafikk. Totalt fikk spillet karakteren syv, og en varm anbefalning (følg lenken under for å lese hele omtalen).

Det har lenge vært klart at Pendulo Studios jobbet med en etterfølger, men de har ikke kommet med noen offisielle kunngjøringer. Det har de for så vidt ikke gjort nå heller, men til gjengjeld har de gitt ut tre skjermbilder fra Runaway 2. Etter disse skjermbildene å dømme ser det ut til at utviklerne går for samme formel som i Runaway, noe som absolutt ikke er ille.

Utenom disse skjermbildene har vi svært lite informasjon om Runaway 2, annet enn at det vil følge de to heltene fra forrige spill, Gina og Brian, på nye eventyr. Her er skjermbildene:

Siste fra forsiden