Skytemysterier i The Protector

Eventyr i Sør-Amerika

Polske Gingerbread Studios jobber med et nytt skytespill til to formater.

Klar for noen ville eventyr i Sør-Amerika? Da kan skytespillet The Protector fra polske Gingerbread Studios være noe for deg.

Vakre Jennifer gjemmer seg på et svært lyst sted.

Dette er et skytespill som fokuserer på to ulike hovedpersoner. Du kan styre den britiske leiesoldaten Jonathan Kane eller den vakre amerikanske arkeologen Jennifer Guile. Duoen skal finne en mektig Aztec-gjenstand av stor verdi i Sør-Amerika, og fiendene er selvsagt mange.

Den nye terroristorganisasjonen Scarlet Vengeance har allerede drept Jennifers far for å få tak i skatten, og de går garantert ikke av veien for å knerte et par til. Gjenstanden er nemlig veldig effektiv å bruke i terroristangrep.

– Gingerbread Studios tar sør-amerikansk mytologi og innfører det på mesterlig vis i et dagsaktuelt scenario som reflekterer trusselen fra global terrorisme, lyder selvskryten fra Gingerbread-sjef James Cato.

Her får du også to spillopplevelser i samme pakke. Når du spiller som Jonathan snakker vi ren skyteaction, mens Jennifer går for en mer snikende stil. Dette ligner på det vi fikk servert i Call of Juarez, en annen polsk tittel, for et par år siden.

The Protector bruker både førstepersons og tredjepersons synsvinkel for å gi spilleren så mye oversikt som mulig over de ulike brettene.

Grafikken skal selvsagt være av siste skrik, og fysikken loves også å være svært avansert. Du skal også kunne bruke miljøet rundt deg aktivt i kamper.

Spillet, som kommer på PC og Xbox 360, har foreløpig ikke fått en utgivelsesdato.

Siste fra forsiden