Slagskip og Yatzy fra EA

Familieklassikere til konsoll

EA har kunngjort Hasbro Family Game Night, en samling populære familiespill til Wii og PS2.

Om få måneder er det høst igjen, og når kveldene begynner å bli mørkere er det lite som passer bedre enn et godt, gammeldags familiespill. I år slipper du imidlertid å lete frem brettspill og terninger, så lenge du har en Wii eller PS2.

Like gøy på Wii som i virkeligheten?

Til høsten kommer nemlig Hasbro Family Game Night fra Electronic Arts, og her får du mulighet til å spille seks Hasbro-spill, inkludert Slagskip, Yatzy, Sorry, Fire på rad (Connect Four) og Boggle.

Alle spillene kommer i klassiske versjoner, men får også en rekke variasjoner om du har lyst til å teste noe litt annerledes. Totalt kan opp til fire spillere spille sammen i Yatzy, Boggle og Sorry, mens to spillere kan kjempe mot hverandre i Slagskip og Fire på rad.

Spillerne kan også skape sine egne digitale spillrom, og låse opp pokaler og møbler som de kan bruke til å skreddersy spillrommene sine med. Underveis ledsages de av maskoten Mr. Potato Head.

– Vi gir familier en ny måte å spille sammen på. Hasbro Family Game Night tilbyr foreldre og barna deres en digital festopplevelse full av de klassiske merkene de kjenner og elsker, sier Chip Lange fra EA.

Siste fra forsiden