God of War - PC

Slik blir God of War på PC

Sony Santa Monica har avslørt systemkrav og PC-spesifikke funksjoner.

Det storartede God of War får sin etterlengtede PC-debut 14. januar. I forkant av lanseringen har Sony Santa Monica avslørt mer om hva spillere kan forvente av PC-versjonen, inkludert systemkrav og plattformspesifikke funksjoner.

Via sine nettsider forklarer utvikleren hva slags maskinvare man trenger for spillets diverse grafikkinnstillinger. Her strekker det seg fra minstekrav med 720p-oppløsning og 30 bilder per sekund, til ultrakvalitet med 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund.

Se PC-kravene for God of War.
Sony

Du kan kikke gjennom alle alternativene i bildet til høyre i artikkelen.

Videre kommer PC-versjonen med støtte for DLSS, for de som har kraftig nok skjermkort. Sony Santa Monica lokker også med bedre skygge- og reflekteringseffekter, som bidrar til å løfte spillets visuelle kvalitet.

God of War kom opprinnelig til PlayStation 4 i 2018, og fikk en kjempemottakelse fra både spillere og anmeldere. Vår egen Andreas Bjørnbekk nølte ikke med å kalle opplevelsen et mesterverk og ga spillet full pott.

– – God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noensinne.

Et nytt God of War-spill er på vei.
Ragnarök måtte imidlertid utsettes til neste år »

Siste fra forsiden