Slik er forskjellen mellom Switch- og Wii U-versjonen av Zelda: Breath of the Wild

De grafiske forskjellene mellom de to utgavene illustreres i video.

Det kommende Nintendo-storspillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild har vi allerede sett mange klipp fra, men en ting som likevel ikke har kommet helt tydelig frem er forskjellene mellom Wii U- og Nintendo Switch-versjonen av spillet. Nå finnes det imidlertid videoer som kan belyse dette.

Nettstedet IGN la for litt siden ut en YouTube-video som er ment å illustrere de visuelle ulikhetene mellom de to versjonene av Zelda-spillet. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Tilsynelatende bedre farger på Switch

Zelda: Breath of the Wild blir vakkert uansett hvilken konsoll man spiller det på, selv om det foreløpig ser ut til at Switch-utgaven har en liten fordel.
Nintendo

Switch-konsollen er som kjent kraftigere enn Wii U, og Nintendos USA-sjef har også tidligere antydet at det vil bli forskjeller mellom de to versjonene. I hvilken grad disse forskjellene kommer frem i det nye klippet kan nok imidlertid diskuteres, da disse tilsynelatende ikke er påfallende store.

Det som først og fremst fremstår som ulikt er fargegjengivelsen, hvor Switch-versjonen ser ut til å opererer med noe mer realistiske fargetoner, mens Wii U-utgaven ser litt blassere ut. Detaljer, særlig fjerne, og skygge ser også ut til å være et hakk mer definerte på Switch-konsollen.

Hvorvidt forskjellene rettferdiggjør et Switch-kjøp om du allerede har en Wii U får være opptil enhver å avgjøre. Det skal for øvrig legges til at sammenligningen benytter Wii U-versjonen som ble vist frem på E3-messen sist sommer, så det er ikke helt umulig at den endelige utgaven vil se annerledes og bedre ut.

Her er alle spillene som er bekreftet til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden