Zelda: Breath of the Wild blir trolig enda bedre på NX enn på Wii U

Nintendos USA-sjef har hintet at de to versjonene av storspillet blir ulike.

Zelda: Breath of the Wild ser allerede meget vakkert ut, men kan kanskje bli enda bedre på NX.
Nintendo

Det neste eventyret til den grønnkledde helten Link, Zelda: Breath of the Wild, er ventet å komme samtidig med den neste Nintendo-konsollen NX på nyåret. For de som måtte lure på om det er verdt å oppgradere fra Wii U til den nye maskinen, er det mulig valget nå har blitt litt enklere.

I et intervju med YouTube-kanalen iJustine (via Nintendo Insider) har sjefen for den amerikanske Nintendo-avdelingen, Reggie Fils-Aimé, nemlig antydet at det er forskjeller mellom NX- og Wii U-utgaven av storspillet.

Skal vise ulikhetene senere

– Vi kommer til å vise hva forskjellene mellom de to versjonene er etter hvert som vi går mer i dybden på hva NX er og hva som blir det endelige navnet på maskinen. Det vil vi hjelpe folk med å forstå hva som er ulikhetene mellom de to, uttalte Fils-Aimé i intervjuet.

Sjefen for den amerikanske Nintendo-avdelingen, Reggie Fils-Aimé, har bekreftet at det blir forskjeller mellom Wii U- og NX-versjonen.
Wikipedia

Uttalelsen er nok ikke direkte overraskende med tanke på at NX er ventet å by på vesentlig kraftigere maskinvare enn Wii U, men nå ser det altså ut til å være bekreftet.

Akkurat hva forskjellene vil bestå i dessverre ikke klart, men Nintendo har allerede antydet at NX skal by på et helt «nytt konsept», noe som kan indikere at kontrollsystemet i alle fall ikke blir det samme.

Grafiske og tekniske forskjeller er nok heller ikke urimelig å forvente, men det spørs hvor store disse blir med tanke på at Fils-Aimé under E3 uttalte at de ikke har et stort fokus på spesifikasjoner med den nye NX-maskinen.

Vi tok en titt på Zelda: Breath of the Wild på E3: Vårt inntrykk er at spillet er større og flottere enn noensinne »

Siste fra forsiden