Cyberpunk 2077

Slik ser Cyberpunk 2077 ut på PlayStation

Ny video demonstrerer PlayStation 4 Pro-versjonen, som også fungerer på PlayStation 5.

For en ukes tid siden fikk vi for første gang se konsollversjonen av Cyberpunk 2077 i form av en video av Xbox-utgaven, og nå har turen kommet til konkurrenten. Utvikleren la nettopp ut en video av PlayStation 4 Pro-versjonen.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, tar oss med gjennom spillets åpningsfase fra «lifepath»-alternativet Nomad, og vi får også se litt av figurbyggingen.

Patch på lanseringsdagen

PlayStation 5-delen av videoen viser riktignok spillet via bakoverkompatibiliteten og skulle dermed være ganske lik PlayStation 4-versjonen.

CD Projekt RED

Som utvikleren minner om nok en gang i videoen kommer det imidlertid en gratisoppdatering neste år som skal gi oss en ekte nestegenerasjonsutgave av spillet.

CD Projekt RED opplyser at de har brukt den ekstra tiden til å jobbe hardt med å luke ut feil, og disse fiksene vil komme i en oppdatering til spillet på lanseringsdagen – men hvor stor denne blir gjenstår å se. Denne seneste videoen skal inkludere mange av fiksene, sier utvikleren.

Cyberpunk 2077 lanseres til Xbox One, PlayStation 4, PC og Google Stadia den 10. desember, og er altså også spillbart på neste generasjons konsoller.

Les også: Cyberpunk 2077-utvikler har spilt spillet i 175 timer og ennå ikke fullført »

Siste fra forsiden