Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Få med deg overgangen til neste runde

Igjen samler vi alle sendingene som dekker andre uke i det norske seriespillet.

Patrick Hanson / Good Game

Nye uke, ny liste av sendinger fra høstens sesong av Good Game-ligaen, her på Gamer.no.

Vi vil trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, og prøve å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra utøvernes kamper.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du også her på Gamer.no, men vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til de som gjør en god innsatts for miljøene.

Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset, så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, så vil vi alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til.

---

De store kampkveldene i andre runde er over, men det finnes ofte noen utsatte kamper man kan følge. Hvis vi ikke har funnet dem, eller de blir lagt til i siste liten, så finner du dem i den fulle lista her på Gamer.no.

League of Legends
Tredje Runde begynner snart

GamerNo

Julian «DogSledder» Nash er tilbake i studio, og presenterer på søndag hovedkampen i runde tre, mellom Bitfix og Wilderness.

Kampen vises live på Twitch-kanalen til Gamer.no, og da er det en hard kamp om å beholde ledelsen. De to ligger hakk i hæl, begge med en seier og et tap, og bare ett kart mellom dem på tabellen.

  • DMGesportsGG
    DMG NO mot KAOS
    — Søndag 3. september, 17:00

DMG er så langt ubeseiret i sesongen, når de går KAOS i møte på søndag. DMG er nummer to på tabellen, mens KAOS ligger midt i trengselen på fjerdeplass. Duellen vil nok bety mye for begge lag.

KOOLBERG

Og lagenes kamp er ikke den eneste duellen. KAOS sin egen Koolberg står klar med stream av kampen, samtidig som DMG stiller med høy produksjon på sin kanal — introdusert forrige uke, og ført av ekspert-casteren Archarom.

Utsatte kamper — runde 2

2. divisjon


Rocket League


Ferdige kamper
— Overwatch 2

Quick Esports gjør en hel kveld av sendingene i Overwatch, først fra deres akademilag i 3. divisjon, og deretter med to kamper fra 1. divisjon. Dette blir nok en god kveld for alle som elsker dette spillet.

1. divisjon

Quick og DMG kommer begge fra ryddige 3–0-seiere i første runde, så her vil nok ett av lagene få stoltheten satt på prøve. Møtet mellom dem er først ut, klokka 19:00.

Deretter får vi se Nidaros møte Vernalis, kl. 21:00. Begge disse lagene tapte sine kamper i første runde — Nidaros mot Lazy In Life, og Vernalis mot funnyguys — men her vil en av dem få sjansen til å snu trenden tidlig.

Reinschdyret stiller med stream fra 5Stars, når de møter Team Toxicsm denne runden.

Toxicsm rykket nylig opp til ligaens elitedivisjon, og møtte hard motstand i deres første kamp mot DMG i runde 1. 5Stars er etablert i divisjonen, men hadde ingen kamp i første runde. Altså vil ett av lagene ta sine første poeng i denne kampen, så den kan bli interessant å følge.

2. divisjon

Optima Esports stiller også med stream-sending av deres kamp mot Østfold Østers, som i forrige sesong stilte i 1. divisjon.

3. divisjon

Ferdige kamper
— Counter-Strike

Førstedivisjon i Counter-Strike er i fokus på mandag kveld, og det er mange sendinger du kan hoppe inn og se.

Center går inn i et tøft oppgjør når de møter sluttspill-finalisten Wizard i andre runde. Center kommer rett fra et tap mot nykommeren Static, mens Wizard har trolig blod på tann etter seier mot Metizport X.

Uansett vil de to lagene møtes til kamp under sendingen fra vår Twitch-kanal, og vår ekspert-kommentator, «Landor» Karlsen, vil lede dere gjennom hver vending.

Når 777 møter Bitfix blir kampen dekket fra begge sider, når begge lag tilbyr sendinger av kampen.

777 er på plass med sin side dekket av deres egen kanal, 777Esports.

Bitfix sin sending kommer via streamer-duoen Jonas «JoJo» Levvel og Jan Martin «Swooty» Ek, på deres Twitch-kanal, JoJoxSwooty.

Da får vi se to veletablerte lag brake sammen, 777 rett fra seier mot nykommeren krisp, og Bitfix fra et snevert tap mot en av de store favorittene, Apeks Rebels.

Apeks går Infurity i møte i denne runden, og da står Infurity sin caster, Daniel «DaN1cteD», nok en gang for Twitch-sendingen på egen kanal.

Infurity ligger over Apeks på den innledende tabellen, men så tidlig i sesongen betyr tabellen lite. Dette blir likevel en spennende kamp som kan bety mye for den videre sesongen, for begge lag.

krisp møter sluttspilldeltakeren Metizport X i andre runde, og selv om begge lag deler plass på bunnen av tabellen, er dette trolig nok en tung kamp for krisp å kjempe seg gjennom.

Metizport står igjen for sendingen av kampen på deres egen Twitch-kanal.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

5. divisjon

Rekrutt-divisjonen

Ferdige kamper
— League of Legends

Med førstedivisjonens kamper søndag kveld, blir League of Legends først på lista.

I hovedkampen denne uka presenterer Julian «DogSledder» Nash oppgjøret mellom nykommerne Zero Precision og 22, live på Twitch-kanalen til Gamer.no.

De to lagene er kjenninger som rykket opp sammen etter vårsesongen, og selv om ingen av dem har fått smake seier i 1. divisjon ennå, er en av dem garantert poeng etter denne kampen.

Wilderness tar kampen til DMGs dørstokk i andre runde, når DMGs egen twitch-kanal dekker oppgjøret på søndag.

Begge lag deler en innledende førsteplass på tabellen, men kun én av dem kan gå videre ubeseiret.

Koolberg er på banen med stream fra KAOS når de går inn i kampen mot nDurance.

Begge lag kommer fra tap i første runde, og ligger dermed lavt i den innledende tabellen — men denne kampen vil se en av dem begynne å klatre i tabellen.

Volda og Lazy In Life kommer begge fra seier i første runde, så en av dem vil møte sesongens første nederlag i dette oppgjøret.

Nok en gang er Ozzi klar med sending av kampen, på vegne av Volda E-sport.

Utsatte kamper

Rich Gang får en ny sjanse til å sette pryd på navnet til klubben i denne ukas kamp, i oppgjøret mot Bitfix.

Klubben Bitfix Gaming er klar til å sende oppgjøret på deres Twitch-kanal, og vi vil med glede se kampen mellom to lag godt etablert i den norske elite-divisjonen.

2. Divisjon

3. divisjon

4. divisjon

Ferdige kamper
— Rocket League

Sendingene for Rocket League organiseres av medlemmene i Rocket League Norway, som gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig. De publiserer sendingsplanen på mandager, så vi er på plass med en oppdatert liste.

Utsatte kamper

  • MAJOR mot Senja
    Utsatt fra 1.div, Runde 1
    FERDIG — Tirsdag 29. august, 20:00

MAJOR står opp mot Senja i deres første kamp, og her får vi se om stjerneskuddet Senja fremdeles holder flammen gående. De overrasket forrige sesong — deres første i 1. divisjon — når de skjøt opp til toppen av tabellen, og gikk strake veien til sluttspillet på første forsøk. MAJOR, på sin side, er nok en gjenganger i 1. divisjon, og vet nok å kjempe ild med ild.

Kampen dekkes også av sendingen til NuggetEsport, som vil bidra med jevnlige sendinger av norsk Rocket League, hele sesongen.

Rocket League Norway legger stor innsats i å dekke 2.divisjon også, og byr på streams fra flere kamper denne uka.

1. divisjon

Senja og Fact kommer begge fra seier i første runde — Fact mot den nye lineup-en i Gutta Boyz, og Senja mer nylig i oppgjøret mot Major — så dette kan bli et topp-oppgjør det er vel verdt å følge med på.

Fact er på plass igjen på deres Kick-kanal, hvor vi kan vente å se flere av deres kamper i løpet av sesongen.

Razzle og Major startet på bunnen av tabellen denne sesongen, men nå vil en av dem begynne ferden oppover, etter sin første seier i serien.

Sendingen kommer nok en gang via Quixz Esports, på deres twitch-kanal, som har sendinger fra mange spill og divisjoner i ligaen.

DMG mot Gutta Boyz blir trolig nok en storkamp folk venter på, selv om disse to også var møtt med en tung start på sesongen.

Rocket League Norway er på plass med sendingen, så det er nok mange som allerede venter i spenning.

---

Nugget Media dekker begge de to siste kampene på 1.Div-lista, så her blir det en hel kveld med RL-action.

Først får vi gjensynet mellom seriemesteren AW3 og semifinalisten Rotaryon. De to møttes sist i sluttspillet, så dette blir en kamp mellom sterke, etablerte motstandere.

Deretter får vi møtet mellom gjengangeren Nidaros og COR3, som har sin første sesong i toppklassen. COR3 og Nidaros gjorde det godt i første runde, og jevne kamper endte med seier mot henholdsvis DMG og Rotaryon.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

Siste fra forsiden