Guide

Good Game-ligaen

Slik ser du kampene i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene som dekker første runde av det norske seriespillet.

Sindre Stien/Good Game

Høstens sesong av den nylig omdøpte Good Game-ligaen er snart i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no. Vi er stolte av å være vertskap for fem av de største mesterskapene i norsk e-sport.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, så vil vi gjerne vite hvilke kamper dere ser mest fram til.


Rocket League

Kampene i Rocket League 1. divisjon spilles på torsdager. Sendingene organiseres av Rocket League Norway, som gjør en fenomenal jobb for å gi lagene så god dekning som mulig.

twitch.tv/NuggetEsport

MAJOR står opp mot Senja i deres første kamp, og her får vi se om stjerneskuddet Senja fremdeles holder flammen gående. De overrasket forrige sesong — deres første i 1. divisjon — når de skjøt opp til toppen av tabellen, og gikk strake veien til sluttspillet på første forsøk. MAJOR, på sin side, er nok en gjenganger i 1. divisjon, og vet nok å kjempe ild med ild.

Kampen dekkes også av sendingen til NuggetEsport, som vil bidra med jevnlige sendinger av norsk Rocket League, hele sesongen.

2. divisjon

twitch.tv/RLNorway

Rocket League Norway legger stor innsats i å dekke 2.divisjon også, og byr på streams fra flere kamper denne runden.

3. divisjon


Ferdige Kamper — Rocket League

1. divisjon

COR3 møter DMG (tidligere Domino) i første runde av Good Game-ligaen. Kampen streames av COR3s egen Disinocht, på Nugget Media sin twitch-kanal, NuggetEsport.

Domino var en gjenganger i mange sluttspill og sesonger av Telialigaen, og alle vil nok kunne forvente høyt nivå på spillet fra DMG i denne første kampen i Good Game-ligaen også. For COR3 sin del, er dette første kamp i ligaens 1. divisjon, etter flere sesonger med stødig klatring i rekkene, og vi gleder oss til å se hva de kan oppnå.

Både Rotaryon og Nidaros er godt etablerte lag i toppsjiktet av norsk Rocket League, så dette kan bli en solid start for de to i Good Game-ligaen.

Rocket League Norway tar for seg sendingen på deres kanal, RLNorway på twitch, hvor man kan forvente å se mange av de store Rocket League-kampene denne sesongen.

Legenden AW3 — mesterene som har vunnet fem mesterskap på rad — begynner serien med oppgjøret mot The Razzle Dazzlers, som er tilbake i 1. divisjon etter en solid vårsesong i 2. divisjon.

Sendingen blir organisert av den europeiske e-sport-klubben Quixz (som har sitt eget lag i 3. divisjon), på deres Twitch-kanal, QuixzEsports.

Når Fact Revolution møter Gutta Boyz skjer sendingen på Facts Kick-kanal — den første i denne lista som vi finner på den nye plattformen.

Fact er tilbake i 1. divisjon etter en vel forsvart kvalik-kamp mot utfordreren fra andre, og deres første kamp i sesongen blir gjensynet med Gutta Boyz — som de, og vi, har kjent fra tidligere sesonger under navnet Mustu Fluck — en gjenganger i tidligere sesonger, og mange av ligaens sluttspill.

[Vi skrev tidligere her at Fact Revolution rykket opp til 1. divisjon etter å ha vært en sesong i 2. divisjon. Det stemmer ikke, og vi har korrigert feilen.]

2. divisjon

Rocket League Norway legger stor innsats i å dekke 2.divisjon også, og byr på streams fra flere kamper denne runden.

Klubben Quick stiller i Rocket League også, og når RL-laget deres stiller i 2.divisjon, stiller selvfølgelig twitch-kanalen deres med sending.

3. divisjon

4. divisjon


Ferdige Kamper — Overwatch 2

Overwatch 2 er fremdeles ganske nytt i Good Game-ligaen, men lagene begynner å etablere seg. Kampene i 1. divisjon spilles på onsdager.

Begge lag møttes i toppdivisjonen forrige sesong, hvor Quick til slutt nådde fjerdeplass på tabellen, og plass i sluttspillet. NTNUI måtte forsvare seg mot nedrykk i kvalik-kamp mot Kraken fra UiA, men tok seieren på strak arm.


Denne kampen presenteres på Quick Esports egen twitch-kanal. De gjør en god innsats for liga-miljøet, og dekker også en rekke andre kamper.

Lagleder for Overwatch-laget til Lazy In Life, RobinNorge, vil streame denne kampen på sin twitch-kanal, og deler sendetid med Quick Esports dekning av kampen.

Lazy In Life er også en kjenning fra forrige sesongs 1. divisjon, men Nidaros spiller sin første kamp her nå, etter en sterk serie i ligaens 2. divisjon. Dette blir dermed lagene første møte i Overwatch i Good Game-ligaen.

2. Divisjon

Optima har også en egen twitch-kanal, hvor de vil dekke klubbens ferd gjennom Good Game-ligaen.

Deres første kamp i sesongens 2. divisjon er mot NTNUI sitt akademilag.

3. divisjon

Quick er på banen i tredjedivisjon også, både billedlig og bokstavelig. QuickEsportsTV dekker kampen når akademilaget går til dyst mot Overwatch-laget fra IL Hei.

For Neighbours er Puddelbob klar med stream, når de går i møte med laget fra Vikåsen.


Ferdige Kamper — Counter-Strike

1. divisjon

Alle CS-lagene i 1. divisjon har organisert streaming av kampene sine, denne runden, så her er det mye å velge mellom.

Hovedkampen i Counter-Strike vil sendes på Twitch-kanalen til Gamer.no hver mandag klokken 19:00. Oppgjørene dekkes av det velkjente ansiktet og ligaens trofaste caster, Leon Andor «Landor» Karlsen.

Første runde av høstsesongen åpner med vårens sølvmedaljør og seks ganger vinner av Telialigaen, Apeks Rebels, i møte med Bitfix, en standhaftig motstander som har hatt en plass i 1. divisjon siden opprykk i 2021.

Kampen mellom Infurity og Void dekkes av Infurity sin Twitch-sending, ledet av casteren Daniel «DaN1cteD», som står for alle deres sendinger på egen kanal.

Begge lag kjempet i 1. divisjon i vår, og slåss om en ny sjanse til å nå sluttspillet i kommende sesong.

Det første oppgjøret i 1. divisjon mellom Center og Static streames på Center Gaming sin egen kanal, og sendes live fra Innherred i Trøndelag.

Lagene er begge relativt nye i toppdivisjonen, siden Center Gaming vant opprykk i tiebreak-kamp mot Static forrige høst, og Static fulgte like bak etter vårsesongen.

Metizport og Wizard, derimot, er begge kjemper i Good Game-ligaen. Vi så begge lag møte hverandre på scenen under sluttspillet i Stavanger, når Wizard sikret finaleplassen over Metizport, og dette oppgjøret blir deres første kamp siden da.

Metizport står for sendingen av kampen på deres egen twitch-kanal.

777 Esports vil streame kampen når seriemesteren møter krisp, som nylig gjorde hoppet til 1. divisjon.

777 stiller med en ny og stjernespekket line-up i tillegg til kronen de vant i ligaens forrige sluttspill. krisp vil dermed gå rett i møte med nivået i Good Game-ligaens 1. divisjon, i sin første kamp i sesongen. De glimret med en gylden vårsesong i 2. divisjon, men høsten kan nok by på en ild-dåp.

2. divisjon

GP Esports sender åpningskampen deres på deres egen twitch-kanal, GPEsportsGG.

Den siste streamen i runde 1 av CS:GO sender Bitfix, siden det er akademilaget deres som spiller.

3. divisjon

Woody, lagleder for Gamle Venner, står for streaming av deres kamp mot Ganamos, på tirsdag kveld. Sendingen skjer på hans egen Twitch-kanal, woody_1_.

Quick er hardt i gang med å dekke alle kamper som klubben spiller, på klubbens twitch-kanal, QuickEsportsTV.

4. Divisjon

5. divisjon


Ferdige Kamper — League of Legends

1. divisjon

Høstsesongen i League of Legends begynner med et brak, når to av vårens sluttspill-lag møter hverandre nok en gang. DMG er tidligere Domino, seriemesteren fra forrige høst, og de møter nå Rich Gang som også har nådd sluttspillet flere år på rad.

League of Legends' hovedkamp sendes på Twitch-kanalen til Gamer.no, og presenteres av ligaens eminente caster, Julian «DogSledder» Nash. Han vil presentere hovedkampen i League of Legends hver serierunde.

Kampen mellom Bitfix og 22 Gaming streames av Bitfix Gaming sin kanal. Der får du se oppgjøret mellom ett av de mest etablerte lagene i Good Game-ligaens 1. divisjon og et av de ferskeste.

Bitfix er en av de største e-sportorganisasjonene i Norge, og har holdt koken i de øvre divisjoner i lang tid, mens 22 vant opprykk nå i vår, sammen med Zero Precision Gaming.

Kaos starter sesongen med oppgjøret mot Wilderness Gaming, som vi tidligere gjorde kjennskap med under navnet The Turks. Kaos er en gammel kjenning i ligaens 1. divisjon, mens Wilderness spilte sin første sesong i divisjonen i vår. Likevel imponerte de når The Turks nådde sluttspillet med sterk margin.

Denne rundens kamp streames av Nicholai Riis, lagleder for Wilderness, og som har håndtert sendingene for Wilderness i en stund.

Kampen mellom Lazy In Life og Zero Precision dekkes av begge lags produksjoner. Lazy In Life har sin egen kanal, lazyinlifetv, som vil streame deres kamper hele sesongen, mens Zero Precisions sendinger håndteres av Emil Wille Gramstad på hans kanal, EmilWilleG.

Lazy In Life kjenner vi fra finalen av forrige sluttspill, og flere sesonger i ligaen før det. Zero Precision er derimot nye i 1. divisjon, men kommer inn med en imponerende seiersrekke bak seg. De spilte ubeseiret gjennom forrige sesong i 2. divisjon, som også var deres første siden opprykk i fjor høst.

Den siste kampen i førstedivisjonens runde 1 spilles ganske sent, men for alle som er lysten på en "late night" match kan man glede seg til langt på natt.

Sendingen kommer via Ozzi, på vegne av Volda E-sport.

2. divisjon

Rebels kjører stream av kampen på sin twitch-kanal. Som de selv sier:
"Bli med på vår reise til storhet!"

Klubben Bitfix er en av de største i landet, og twitch-kanalen deres håndterer streaming av kampene til akademilaget.

3. divisjon

4. divisjon


Vi oppdaterer artikkelen med informasjon om sendingene i alle divisjoner så snart det blir klart.

Siste fra forsiden