World of Tanks

Snart begynner VM i World of Tanks

Fjorten lag skal kjempe om tittelen neste måned.

4.-6. april braker det løs i Warszawa. I løpet av tre dager skal det avgjøres hvem som kan kalle seg de beste World of Tanks-spillerne i verden. Rundt hundre deltagere fordelt på fjorten av de beste lagene kjemper om ære, berømmelse og en anselig slump penger i Wargaming.net League Grand Finals. Her møtes lagene som har gjort det skarpest i de regionale turneringene for Europa, Asia, USA og Russland.

Total premiepott for denne tredje utgaven av Wargaming.net League endte på hele 2 millioner dollar.

Finalen i Warszawa spilles med dobbel eliminering. Etter første runde plasseres alle vinnerne i en egen pulje, mens taperne plasseres i en annen. De som taper i vinnerpuljen flyttes ned til taperpuljen, lag som taper i taperpuljen ryker ut av turneringen.

For vinneren av verdensfinalen i Warszawa vanker det en hemmelig premie, som Wargaming foreløpig kun har hintet om. Leserne oppfordrer til å tenke både hardt og tungt på hva som ville være den ultimate premien for en sann World of Tanks-fan.

De fjorten lagene som deltar er Virtus.pro, Synergy, PvP Superfriends, S.I.M.P., Fnatic, Natus Vincere, U Are Dead, Arete, NOA, Energy Pacemaker, JL E-sports Club, Team WUSA og Lemming Train.

I turneringen kjemper syv spillere på hvert lag. Høyeste tillatte nivå på stridsvogner er 8, og summert kan ikke lagets stridsvogner overstige 42 nivåer. Det innebærer at lagene også må benytte seg av svakere vogner.

Interessen for World of Tanks som esport virker å være økende, det er kanskje ikke så rart med over 78 millioner registrerte brukere. Wargaming.net League er spydspissen i Wargamings satsning på konkurransemiljøet. Først og fremst er det World of Tanks som har skaffet seg oppmerksomhet, men det gjøres også forsøk på å få i gang snøballen for World of Warplanes.

Siste fra forsiden