Pokémon GO - Buddy Adventure

Snart får du bli enda bedre venner med Pokémon GO-monstrene dine

Niantic overhaler Buddy-systemet.

Niantic Labs kunne tirsdag avduke Buddy Adventure, en ny funksjon for Pokémon GO som lar deg knytte enda tettere bånd til lommemonstrene dine.

En Good Buddy vandrer rundt sammen med deg på kartet.
Niantic Labs

Buddy Adventure utvider mobilspillets nåværende Buddy-funksjon, og introduserer en haug med nyvinninger – inkludert muligheten til å leke med, mate og gå tur med utvalgte Pokémon.

Kommer denne måneden

Som Niantic forteller skal Buddy Adventure lanseres før utgangen av 2019. Når funksjonen kommer får spillere velge seg én spesiell Pokémon til å være sin Buddy – ikke ulikt dagens system.

I stedet for å bare tjene «candy» basert på antall kilometer du beveger deg, får du imidlertid langt mer ut av opplegget. Ved å gi vennen din et bær blir han eller hun en såkalt Good Buddy, som er første steg på den lange ferden mot å bli en Best Buddy.

Etter hvert som dere blir bedre venner, vil nye egenskaper låse seg opp. En Great Buddy kan for eksempel hjelpe deg med å finne Pokémon du leter etter, mens en Ultra Buddy peker deg i retning av interessante steder på kartet eller graver opp suvenirer. En bestevenn er sterkere i kamp, så for de som spiller for å takle raid eller kjempe mot andre spillere er det stor grunn til å begynne vennskapsreisen.

Du kan lese mer om funksjonen på spillets nettsider. Der forteller Niantic også om enda en funksjon, kalt Shared AR Experience Mode. Med denne får opptil tre spillere utforske den samme verdenen gjennom utvidet virkelighet, slik at man for eksempel kan ta gruppebilder med alles monstre. Shared AR Experience lanseres en gang til neste år.

Pokémon GO skal også utvide flerspillertilbudet i 2020.
Introduserer konkurransebaserte kamper og ligaer »

Siste fra forsiden