Snart får Minecraft mye bedre grafikk – men du må vente litt lenger

Super Duper Graphics-oppdateringen utsettes, men en annen stor endring er også på vei.

I sommer meldte vi om en stor, ny oppdatering som vil gi det populære byggespillet Minecraft en skikkelig kraftig visuell overhaling. Om du er blant dem som har ventet i spenning på denne oppdateringen må du dessverre belage deg på å vente litt lenger.

På spillets offisielle hjemmeside opplyses det nemlig at Super Duper Graphics-pakken, som oppdateringen heter, utsettes til neste år. Opprinnelig var det meningen at pakken skulle slippes i høst/vinter.

Sjø-oppdatering også på vei

For fansen er det likevel verdt ventingen. Super Duper Graphics Pack vil blant annet pryde Minecraft-landskapene med dynamiske skygger, lysstråler som skjærer gjennom tåke og skyer, samt gress og løv som beveger seg i vinden.

Pakken vil også by på nye teksturer for landsbyboere, retningsbestemt lyssetting, belyste kanter og flere andre visuelle forbedringer. Utfra bildene og demoen som er sluppet ser det hele unektelig ganske bra ut.

I tillegg til dette kunngjøres også en annen oppdatering, nemlig The Update Aquatic, som skal gi det våte elementet i Minecraft et kraftig løft. Oppdateringen skal blant annet by på korallrev, flere fiskearter, delfiner, skipsvrak som kan utforskes og ny vannfysikk.

De nye sjørelaterte elementene skal komme i en fremtidig oppdatering, men utvikleren har ikke angitt noe nærmere tidspunkt ennå.

En annen stor Minecraft-oppdatering ble kunngjort tidligere i høst »

Siste fra forsiden