Minecraft har fått en av sine største oppdateringer noensinne

Better Together smelter spillet sammen på tvers av plattformene.

Minecraft lever fremdeles i alle beste velgående takket være mange oppdateringer gjennom årene, og nå meldes det på spillets offisielle hjemmeside at en av de aller største oppdateringene noensinne har ankommet.

Den nye oppdateringen heter Better Together og inneholder en lang liste med endringer. Du kan se en trailer for oppdateringen øverst i artikkelen.

Det mest betydningsfulle i den nye oppdateringen er at Minecraft nå er «smeltet» sammen til ett spill, i utviklerens egne ord. Det betyr blant annet at det nå er mulig å spille Minecraft sammen på tvers av plattformene Xbox, Windows 10 og mobil.

Masse nytt innhold

Dette innebærer blant annet at du kan starte byggingen på for eksempel PC, ta en pause, og deretter fortsette byggingen på mobilen din. Det betyr også at venner som spiller sammen ikke trenger å spille på samme plattform, som jo kan være en fordel.

Microsoft

Utover dette omfatter oppdateringen også mye mer innhold. Blant disse nevnes papegøyer, bannere, rustningstativer, farget glass, fyrverkeri, nye spillregler, oppskriftsbok og diverse endringer av grensesnittet. Temperaturendringer vil nå også forekommer når man klatrer oppover i høyden, og høyt oppe vil det også kunne begynne å snø.

Spillet har også fått et lass reparasjoner av større og mindre tekniske feil, men denne listen er «for lang» til å ramse opp, ifølge Microsoft. Mer informasjon om hva Better Together-oppdateringen byr på finner du på hjemmesiden. En Switch-utgave av oppdateringen skal for øvrig også være på vei, men denne kommer ikke før til sommeren.

En heftig grafikkpakke er også på vei til Minecraft »

Siste fra forsiden