Snart kan du teste monsterspillet Evolve

Utviklerne lover stor alfatest for Xbox One, PC og PlayStation 4.

2K

Det neste spillet fra skaperne av Left 4 Dead begynner å nærme seg utgivelse – egentlig skulle det ha blitt sluppet i november, men det ble utsatt til tidlig neste år. Denne måneden får vi muligheten til å teste spillet, ettersom en alfatest starter 30. oktober.

Samarbeid mot monsteret. (bilde: 2K Games)
2K

Debuterer på Xbox

Takket være plattformpolitikk vil denne alfaen være eksklusiv til Xbox One den første dagen, men dagen etter, altså 31. oktober, vil «et begrenset antall spillere» på PlayStation 4 og PC få teste spillet. Testperioden varer ikke spesielt lenge – moroa er over 2. november.

Bø! (bilde: 2K Games)

Utvikleren gjør oppmerksom på at Xbox One-kunder må ha Gold-medlemskap på Xbox Live, mens PlayStation 4-kunder må ha et aktivt PlayStation Plus-medlemskap. Interesserte Xbox One-eiere kan allerede nå registrere seg på spillets nettsted.

I Evolve må opp til fire spillere samarbeide om å ta knekken på et monster som styres av en siste spiller. Monsteret har helt andre egenskaper enn jegerne, og den primære oppgaven er å overleve. Spillet kommer med en rekke ulike monstre, alle med ulike strategier og motstrategier.

Da Øystein Furevik testet spillet på E3 beskrev han det som en av de mest positive overraskelsene i senere år.

Siste fra forsiden