Snart klart for mer Sly

Den populære vaskebjørnen gjør sannsynligvis comeback.

Sony har gjort en formidabel innsats med å overføre noen av sine mest ikoniske spillserier til PlayStation 3, og særlig honnør skal de ha for å ha vist villighet til å pusse opp en del av klassikerne og gi de ut på nytt.

Denne behandlingen har vi allerede sett God of War 1 og 2 få, og både Ico, Shadow of The Colossus og Sly-serien relanseres i HD innen kort tid.

Mystisk trailer.

Den såkalte Sly Collection har blitt sluppet i USA allerede, og i tillegg til robuste, nyoppussede versjone av de tre velkjente snikespillene har man også fått se en liten trailer som tilsynelatende varsler om et kommende Sly 4 til PlayStation 3.

Her får man se en silhuett av vaskebjørnen Sly Cooper luskende i gresset foran et hus bevoktet av en tjukkas. Den korte snutten avsluttes med en logo som lyder «Sly 4 ?». Dermed tyder alt på at også denne generasjonens Sony-konsoll vil få besøk av den klåfingrede vaskebjørnen.

Sly-serien ble utviklet av Sucker Punch, som i senere tid er mest kjente for å ha utviklet inFamous-spillene. Det foreløpig siste spillet i snikeserien kom i 2005 til PlayStation 2.

Det er ikke kjent eksakt når HD-versjonen av originalspillene kommer her på berget, men Sonys europeiske avdeling lover at det kommer før jul.

Lurer du på hva annet vi har i vente i tiden som kommer? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden