Teslagrad 2 - Teslagrad Remaster

Sniklanserte Teslagrad 2 og nyversjon av det første spillet

Overraskelse fra norske Rain Games.

Rain Games dro til med en artig overraskelse under onsdagens Nintendo-presentasjon. Uten forvarsel valgte det bergenbaserte studioet nemlig å lansere plattformeventyret Teslagrad 2, samt en oppusset utgave av seriens første spill.

Teslagrad 2.
Modus Games

Både Teslagrad 2 og Teslagrad Remastered er tilgjengelig på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Spillene kan kjøpes hver for seg, eller i samlet pakke.

Teslagrad 2 bygger videre på plattformforgjengeren fra 2013. Her får vi bli med Lumina, en såkalt Teslamancer, på et eventyr fullt av ondsinnede vikinger og norrøn tematikk. Spillere kan forvente hopp, sprett og stilige egenskaper, og du kan se en smakebit på opplevelsen i traileren over.

Teslagrad Remastered.

Hva Teslagrad Remastered angår byr oppussingen blant annet på en visuell overhaling av originalspillet. I tillegg har Rain slengt på diverse forbedringer til opplevelsen, samt ti helt nye brett der spillere virkelig kan teste ferdighetene sine.

Vi likte det første Teslagrad svært godt da det kom ut for snart ti år siden.

– Fra første sekund av introduksjonen kjente jeg at dette var en verden som jeg hadde lyst til å utforske. Grafikken er vakker, musikken er stemningsskapende, problemløsingen er logisk og tilfredsstillende. Jeg har i det hele tatt lite å utsette på dette spillet, konkluderte anmelder Bjarte Wathne Helgesen den gang.

LES OGSÅ: NFI løfter frem norske kvinner i spillbransjen »

Siste fra forsiden