SNK-spill endelig til Europa

Ignition Entertainment har kunngjort at de vil gi ut en rekke spill fra SNK i Europa. Avtalen inkluderer alle de mest kjente seriene fra SNK.

SNK er ett av få selskaper i dagens spillindustri som nærmest tviholder på 2D-grafikk, og i forhold til distribusjon av spillene sine er dette noe de har fått svi for. På tross av at omtrent alt de har utgitt har fått ros fra kritikerne og blitt salgssuksesser i Japan har disse spillene kun hatt begrenset distribusjon i vår del av verden. Nå ser denne situasjonen endelig ut til å være historie, takket være en avtale mellom SNK og Ignition.

Ignition har allerede sikret seg rettighetene til Metal Slug Advance (GBA) og Metal Slug 3 (Xbox og PS2), og disse spillene skal, som vi tidligere har fortalt, gis ut i oktober. Nå er det også klart at Ignition vil gi ut en rekke andre SNK-spill mellom september i år og begynnelsen av neste år.

Europeiske konsolleiere vil dermed få sjansen til å spille nye spill i blant annet følgende spillserier: King of Fighters, Samurai Showdown, Metal Slug og SNK vs. Capcom. Hvilke individuelle spill det er snakk om har ingen av de involverte selskapene fortalt, annet enn at King of Fighters: Maximum Impact (seriens første 3D-spill) vil være blant de mange spillene vi får kose oss med etter hvert.

Metal Slug 3

Siste fra forsiden