Söldner: Secret Wars

JoWooD har gitt ut en ny video fra det ambisiøse krigsspillet Söldner: Secret Wars.

Söldner: Secret Wars foregår i år 2010, i en tid hvor verdens supermakter ikke lenger ønsker å prioritere militæret på samme måte som de gjorde tidligere. Derfor blir konfliktene utkjempet ved hjelp av små og spesialiserte grupper med leiesoldater. Ikke overraskende får spilleren kontrollen over en slik gruppe leiesoldater.

Leiesoldatene under din kontroll er topptrente og har tilgang til det mest høyteknologiske utstyret på markedet. Dette gjør dem ekstremt effektive i kampsituasjoner. I tillegg har gruppen din en mengde kjøretøy til rådighet, og disse inkluderer jagerfly, helikoptre, tanks og en hel haug andre typer kjøretøy.

Gameplayet i Söldner: Secret Wars ser ut til å bestå av en blanding av Operation Flashpoint og Battlefield-spillene, og ikke overraskende er det flerspilleraspektet det er knyttet størst forventning til, selv om den dynamiske kampanjen i enspillermodus slett ikke virker uinteressant.

I flerspiller vil Söldner støtte opp til 32 spillere på vanlige dedikerte servere, og hele 128 spillere på spesielle servere som drives av profesjonelle. Spillet er designet med lagarbeid i fokus, og flerspilleraspektet inneholder alle våpnene og kjøretøyene fra enspillerdelen. Spillet inneholder dessuten fullstendig ødeleggbare omgivelser, og vi antar dette blir en svært viktig del av flerspilleropplevelsen. Det nytter ikke å "campe" fra et loftsvindu når fienden kan ødelegge halve bygningen med en velplassert granat.

Det anbefales forøvrig at du tar turen innom spillets informative hjemmeside, som vi har lenket til under. Söldner: Secret Wars skal etter planen lanseres i Skandinavia (og resten av Europa) den 30. april i år. Den 55 MB store videoen fra spillet varer i 2 minutter og 13 sekunder, og er i Bink-format. Du kan laste den ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden